/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
vindruesorbet
Fra : Padre


Dato : 14-05-06 13:06

For lang tid siden var der en tråd om is, hvor jeg spurgte, om der var
nogen, som havde forsøgt sig med Escoffiers opskrift på drueis. Jeg fik det
svar fra én, som havde prøvet den, at man skulle reducere saften.

Nu har jeg selv forsøgt mig med en druesorbet, men jeg fulgte ikke
Escoffiers opskrift, hvori der tilsættes saft af tre citroner.

Jeg pressede 1,8 kg. røde druer gennem en pureringssi, og reducerede saften
over et vandbad, som jeg ikke lod koge, indtil lige under 1 liter druesaft
tilbage. Jeg tilsatte så 50 gram sukker. Resultatet blev en meget kraftigt
smagende, kun let sød, lyst rødlig is.

Næste gang vil jeg forsøge mig med at tilsætte citronsaft, men det er ikke
nogen billig is at lave.


--
Padre



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste