"Mette Svangren Guttesen" <svangut@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:44644687$0$10871$d40e179e@nntp02.dk.telia.net...
> Ja, som subjekt siger: hvad er jeres bedste fyld til madpandekager?
> Krydret, med fisk...alt har interesse!
Stegt eller kogt kylling revet fra hinanden, derefter stegt på panden sammen
med løg, tomater, kidneybønner, krydderier, hvidløg, hvidløg og hvidløg,
overhældt med rødvin eller tynd bouillon, og inden væden er kogt helt væk
lige drysset med lidt mel der suger den sidste væde, så det hele bliver lidt
klistret og bedre hænger sammen
Kødet kan for den sags skyld også være okse, lam, svin, hund (i tilfælde af
at man skulle få prins Henrik på besøg
) eller en blanding af det hele -
bare det ikke bliver skåret i små stykker. Der skal være noget at bide i!!
Kidneybønner
Jalapenos
Cheddarost
Shawarma - har ikke lige en opskrift i hovedet, men mon ikke de findes
derude
Guacamole
syltede hvidløg
og så selvfølgelig forskelligt grønt: tomater, agurker, rødløg, salatløg,
salat
Rigtigt god fornøjelse
Mads