|
| Fryse kartoffelmos Fra : Ditte |
Dato : 06-05-06 19:27 |
| | |
Kim Schulz (06-05-2006)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 06-05-06 19:43 |
|
On Sat, 06 May 2006 20:26:40 +0200
Ditte <ditte@--tamuin.dk> wrote:
> Hej
>
> Jeg vil gerne lave Oksekød i fad, kødsovs med kartoffelmos oven på.
> http://www.arla.dk/appl/HJ/HJ401/HJ401D02.nsf/O/4D490AFF62B16848C1256F2400356BF3
> Der står godt nok, at det ikke er fryseegnet.
> Er der nogen der har forsøgt sig med at fryse lign. ret, og med held?
jeg har generelt dårlig erfaring med at fryse kartoffelmos.
| |
Max (06-05-2006)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 06-05-06 19:50 |
|
Hej Ditte
> Er der nogen der har forsøgt sig med at fryse lign. ret, og med held?
Jeg havde tidligere en slagter der solgte store bagekartofler der var
udhulede og fyldt med kartoffelmos med bacon, de blev solgt
frosne og de fejlede såmændt ikke noget, var ret gode at spise
efter en optøning og opvarmning i ovnen.
Mvh Max
| |
Kim Schulz (06-05-2006)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 06-05-06 20:15 |
|
On Sat, 6 May 2006 20:50:20 +0200
"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> wrote:
> Hej Ditte
>
> > Er der nogen der har forsøgt sig med at fryse lign. ret, og med
> > held?
>
> Jeg havde tidligere en slagter der solgte store bagekartofler der var
> udhulede og fyldt med kartoffelmos med bacon, de blev solgt
> frosne og de fejlede såmændt ikke noget, var ret gode at spise
> efter en optøning og opvarmning i ovnen.
jeg synes det får en tør og lidt pulveragtig konsistens.
| |
Kim Schulz (06-05-2006)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 06-05-06 20:36 |
|
On Sat, 6 May 2006 21:34:08 +0200
"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> wrote:
> Hej Kim
>
> > jeg synes det får en tør og lidt pulveragtig konsistens.
>
> Måske et spørgsmål om hvordan man laver selve mosen,
> forøvrigt syntes jeg at kunne huske at der findes flere
> produkter i frysediskerne der indeholder kartoffelmos.
det er nok korrekt
| |
|
|