Anders skrev:
> Hvor lang tid skal en surdej stå før den er klar til brug igen?
>
> Jeg har den normalt stående i køleskab i 3 uger imellem hver bagning og det
> er fint, men denne gang skal jeg bage igen før tiden (pga. et mislykket
> forsøg)
>
> Mvh,
> Anders
>
>
>
>
>
>
Kære Anders!
Jeg har forsøgt at svare dig flere gange, men har glemt, at svar med
vedheftet fil ikke kommer igennem. Du har fået svar på tidsproblemet,
jeg bager altid rugbrød og subrød lige efter hinanden, rugbrødet startes
2 dage i forvejen med opformering af den optøede surdej. 1 dag før
bruges lidt af surdejen til en ny opformering, medens resten indgår i 2.
fase af rugbrødsdejen. På selve bagedagen er så rugbrødsdejen klar til
3. fase og surbrødsdejen hæver medens rubbrødejen står i formene og
derpå bager.
Jeg vil forslå, at du ser på mine opskrifter på vores hjemmeside.
http://www.dagnyleif-johansen.dk/broed.html
mvh
Leif Johansen