"Henrik" <hallo_derude@hotmail.comXX> wrote in message
news:443b9feb$0$27576$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg så opskriften til "jomfruhummerravioli" i Politiken i lørdags og lige
> siden har tankerne kredset om at sætte tænderne i ..
>
> Mit største "problem" ved projektet er dog dejen til raviolien - der er et
> eller andet mellem dejen og jeg - så derfor lurede jeg lidt på de "friske"
> lasagne plader (med æg) man kan købe i Bilka (og sikkert også føtex).
>
> Vil sådanne kunne bruges evt. skal de rulles tyndere?
>
NEJ!!!
> Hvor tyk skal en sådan dej i det hele taget være?
>
Mindst 1/2 af de lasagne plader du nævner. Det bedste at gøre er at lave en
tynd pasta dej (ca. 100g mel + 1 æg), skal være lidt blød, og for at sikre
at ravioli ikke smuldrer når du koger dem, skal de "limes" ved fx fugte dem
med vand eller æggehvide inden kanterne presses sammen. Lad dem gerne
luftørre lidt inden de koges så er de mindre skrøbelige når de koges. NB
kogning meget skånsom, ikke med turbo på
Sandra