Kent <Sunshine@NOSPAMpc.dk> skrev:
>Hej
>
>Vi skal snart have en lille fest
>her i huset. Tjaaaeh, det skal man
>vel, når man blive henholdsvis 30
>og 32 med 4 dages
>mellemrum
. Ellers er det i
>hvertfald nogle, der vil protestere.
>
>Vi bliver 16 voksne mennesker.
>
>Jeg har en okesteg med fedt på 1,6
>kg., og den svinder vel
>300 gram eller sådan noget. Noget i
>den stil i hvertfald. Den
>har jeg tænkt mig at svitse hurtigt
>på grillpanden og så i ovnen,
>til den er rosa i midten. Derudover
>har jeg et par svinemørbrader,
>jeg nok vil behandle på nogenlunde
>samme måde. Med mørbraderne
>bliver der ca. 2,5 kg. kød til os.
>Er det ikke nok, når vi også skal
>have en let forret bestående af en
>højt belagt lakse-mad og is og
>frugt til dessert?? Og tilbehør til
>kødet bliver kartofler, grøn salat,
>en blanding af perleløg,
>champingnoner, hvidløg og lidt bacon.
>
>Og så saucen........ Jeg elsker
>hjemmelavet paprika-sauce til
>mørbrad - men går det også til
>oksesteg?? Det er jeg meget i
>tvivl om faktisk. Hvad mener I? Jeg
>vil nødig til at lave to
>slags saucer.
>
>Og så lige en ekstra ting.
>Mørbraderne i ovnen.... Som sagt
>svitser jeg dem lige på panden og
>så i ovnen, men synes I, der
>skal noget vædelse ved dem i ovnen
>- eller evt. bare direkte
>i et ovnfast fad med lidt fedt i??
>
>På forhånd mange tak for hjælpen
.
>
>Vh
>Kent
Som jeg kan se det, har du ramt lige i plet med hensyn til
kødet, 200 gr. pr. person er ok, og en hjemmelavet paprikasauce
lyder bare af lækkerier.
Stegemåden er efter bogen, men skulle du have en god opskrift på
paprikasovs, hører jeg da gerne.
God fest, den kan ikke, madmæssigt undgå at blive god.
"Allways look at the bright side of life"