/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Skal æg sprittes før de pustes? Pol. 8-4
Fra : Bo Warming


Dato : 08-04-06 16:32

Når så samme avistillæg andetsted kræver, at før man puster æg ud,
skal man spritte dem, for ikke at blive ramt af salmonella, så er det
blot for at ord-onanere om, at varmedesinfektion ikke dur og FOR AT
INDFØRE ET NYT UNØDVENDIGT og hysterisk ritual.

Salmonella er næppe nogensinde overført af lidt ukogt æg, der kom på
læben. Typisk har inficeret råstof simret og opformeret de patogene
bakterier extremt, for at man kan få diarre.



Avisløgn om farligt "fryseskadet" kød, er et beslægtet eksempel på
hvor ondskabsfulde socialist-journalister er, når de politiserer via
bevidst vildledning af befolkningen. Medieløgne er røgslør, der
forvirrer befolkningen og fordummer.



 
 
kk (08-04-2006)
Kommentar
Fra : kk


Dato : 08-04-06 20:59


"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:lIQZf.14410$I06.881@fe77.usenetserver.com...
> Når så samme avistillæg andetsted kræver, at før man puster æg ud, skal
> man spritte dem, for ikke at blive ramt af salmonella, så er det blot for
> at ord-onanere om, at varmedesinfektion ikke dur og FOR AT INDFØRE ET NYT
> UNØDVENDIGT og hysterisk ritual.
>
> Salmonella er næppe nogensinde overført af lidt ukogt æg, der kom på
> læben. Typisk har inficeret råstof simret og opformeret de patogene
> bakterier extremt, for at man kan få diarre.
>
> Er det også løgn at salmonella fra æg, som oftest påføres mennesket via
> ydersiden af skallen?
mvh
kk
>


>



Bo Warming (08-04-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 08-04-06 21:17

"kk" <kru@nospammail.dk> wrote in message
news:443815ed$0$27600$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
>> Salmonella er næppe nogensinde overført af lidt ukogt æg, der kom
>> på læben. Typisk har inficeret råstof simret og opformeret de
>> patogene bakterier extremt, for at man kan få diarre.
> Er det også løgn at salmonella fra æg, som oftest påføres mennesket
> via ydersiden af skallen?
Aner det ikke, man de mest omtalte salmonella cases er når lune sager
har indeholdt smitstof i lang tid og det har opformeret sig, så dele
af det evnede at passere det fremragende entiendedel molær
saltsyrefilter der er forsvar 1 og derefter tarm=2 og immunforsvar=3
osv osv



Johnny Andersen (08-04-2006)
Kommentar
Fra : Johnny Andersen


Dato : 08-04-06 21:19


"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:jTUZf.20404$Lk3.11228@fe67.usenetserver.com...

> Aner det ikke, man de mest omtalte salmonella cases er når lune sager har
> indeholdt smitstof i lang tid og det har opformeret sig, så dele af det
> evnede at passere det fremragende entiendedel molær saltsyrefilter der er
> forsvar 1 og derefter tarm=2 og immunforsvar=3 osv osv


Dvs. du bare vrøvler og udtaler dig om noget du ikke har forstand på?

/Johnny



Bo Warming (08-04-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 08-04-06 21:30

"Johnny Andersen" <netsat_99@yahoo.dk> wrote in message
news:44381aa9$0$15792$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
> news:jTUZf.20404$Lk3.11228@fe67.usenetserver.com...
>
>> Aner det ikke, man de mest omtalte salmonella cases er når lune
>> sager har indeholdt smitstof i lang tid og det har opformeret sig,
>> så dele af det evnede at passere det fremragende entiendedel molær
>> saltsyrefilter der er forsvar 1 og derefter tarm=2 og
>> immunforsvar=3 osv osv
>
>
> Dvs. du bare vrøvler og udtaler dig om noget du ikke har forstand
> på?

Det afgøres når du dokumenterer, at nogen er blevet syg at at vælge
den afslappede holdning til gammelt kød, som har været normen i 99%
af menneskehedens historie.

Analysis ÛBER ALLES er din lugt og din smag, og er der
kadaver-indoler, så spytter du ud, og ellers er du dødsikker på ingen
sygdomsproblemer



Johnny Andersen (08-04-2006)
Kommentar
Fra : Johnny Andersen


Dato : 08-04-06 21:48


"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:C3VZf.20406$Lk3.14441@fe67.usenetserver.com...

>> Dvs. du bare vrøvler og udtaler dig om noget du ikke har forstand på?
>
> Det afgøres når du dokumenterer, at nogen er blevet syg at at vælge den
> afslappede holdning til gammelt kød, som har været normen i 99% af
> menneskehedens historie.

Du kunne jo dokumenterer, at ingen er blevet syg af gammelt kød.
Det er da godt, vi har udviklet os - og at levealderen er blevet forøget -
syntes du ikke?


> Analysis ÛBER ALLES er din lugt og din smag, og er der kadaver-indoler, så
> spytter du ud, og ellers er du dødsikker på ingen sygdomsproblemer

Du mangler bare Deutschland foran "uber alles", så passer det til din
holdning.

/Johnny



Bo Warming (09-04-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 09-04-06 08:21

"Johnny Andersen" <netsat_99@yahoo.dk> wrote in message
news:44382187$0$15791$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
> news:C3VZf.20406$Lk3.14441@fe67.usenetserver.com...
>
>>> Dvs. du bare vrøvler og udtaler dig om noget du ikke har forstand
>>> på?
>>
>> Det afgøres når du dokumenterer, at nogen er blevet syg at at vælge
>> den afslappede holdning til gammelt kød, som har været normen i
>> 99% af menneskehedens historie.
>
> Du kunne jo dokumenterer, at ingen er blevet syg af gammelt kød.
> Det er da godt, vi har udviklet os - og at levealderen er blevet
> forøget - syntes du ikke?

Tror nogen at en promille af et folks dødelighed nogensinde har været
relateret til madsvineri.
Ikke en ppm pga gammelt kød, vil jeg godt vædde på.

Levealderen er forøget af at vi er blevet bedre til at nyde livet pga
frihed og industrigoder.

HER LIDT MERE OM KØD OG HOBBY DER HOLDER UNG

Gl.kød/Parma og Barfoed,gl.lort BjelkesAlle



Med beundring så jeg i ulandene hvordan man tørrer kød fordi man ikke
har køleskab. Friskt og fryseskadet kød er lækrere men nød lærer nøgen
kvinde at spinde, og vikingerne der ofte levede af fisk og østers,
kaldte juli-måneden for "ormemåneden" for maddiker gør indhug i
madlageret når hedebølge og fugtighed.

Høje syditalienske bjerge bl.a. Parma fik pga Rom-snobberi særligt ry
for tørrede skinker, og de har tørhed og vinde og lavt lufttryk, der
betyder at særlige årgangsvin-agtige bakteriestammer udvikles og giver
gammelt kød langt,langt bedre smag end anden skinkes. Tysk højland og
svejtsisk har altid været lige så gode til lufttørret skinke. Havde
Barfoed haft nosser havde han forsvaret gammelt kød som kun farligt,
når bakterievækst af særlig fugtkrævende type.



Min opfinderfar havde mange bolde i luften og mange
venstrehåndsprojekter og da jeg kom hjem fra ulandene og startede det
ene bogskriveri efter det andet, indtil Glistrup-ånd betog mig, var
det især kopiering af ulandes knækbrøds-bagværk jeg søgte at forny med
engros-indkøbte soyabønner der bagtes nødtørftigt og tørredes meget,
men så fandt jeg på at tisse i kop i stedet for at gå på toilettet og
siden at lorte i plastfolie der overføres til tæt kontainer som
mellemstation mod den store udendørs affaldskontainer og naturligvis
skulle det også afprøves om, hvor let lort tørrer.

Danmark har meget fugtighed i luften, så mit projekt om at erstatte
alje-udbringning med svinelort-tørgødning, så jeg snart var håbløst.
Eller rettere vil kræve stor investering med lange rør og lav-energi
ventilation, hvor luft, der ikke er mættet med vand ledes over tyndt
sprayede svinelortelag.

Om sommeren er det dog let at få lort til at tørre fx smurt på
forhåndenværende trækkasse eller grene og når *små mængder* - og trods
mit grovæderi betyder mine kolon-divertikler, at jeg skider mange små
gange. Med omtanke kan lugt helt undgåes, og jeg havde jo set hvordan
landsbyboere i Afghanistan slynger kamellort på husets ydervæg og det
tørrer til lugtløst værdifuldt vinterbrændsel. Menneskelort, der er
tør, er et smagsløst brunt pulver og selv hvis det bliver vådt, kommer
den fæle fækalielugt ikke igen - den har rod i tarmens mikroflora, som
dræbes af afvanding.

Nice-traktat har betydet, at de store østEuropæiske sletter er rette
sted for svineavl og gyllegenbrug, så det bliver svært at få et
afvandingsprojekt gjort konkurrencedygtigt - polakker er jo ligeglad
med gyllelugt pga de store afstande.



kk (09-04-2006)
Kommentar
Fra : kk


Dato : 09-04-06 09:19


"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:LB2_f.2592$J31.544@fe74.usenetserver.com...
> "Johnny Andersen" <netsat_99@yahoo.dk> wrote in message
> news:44382187$0$15791$14726298@news.sunsite.dk...
>>
>> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
>> news:C3VZf.20406$Lk3.14441@fe67.usenetserver.com...
>>
>>>> Dvs. du bare vrøvler og udtaler dig om noget du ikke har forstand på?
>>>
>>> Det afgøres når du dokumenterer, at nogen er blevet syg at at vælge den
>>> afslappede holdning til gammelt kød, som har været normen i 99% af
>>> menneskehedens historie.
>>
>> Du kunne jo dokumenterer, at ingen er blevet syg af gammelt kød.
>> Det er da godt, vi har udviklet os - og at levealderen er blevet
>> forøget - syntes du ikke?
>
> Tror nogen at en promille af et folks dødelighed nogensinde har været
> relateret til madsvineri.
> Ikke en ppm pga gammelt kød, vil jeg godt vædde på.
>
> Levealderen er forøget af at vi er blevet bedre til at nyde livet pga
> frihed og industrigoder.
>
> HER LIDT MERE OM KØD OG HOBBY DER HOLDER UNG
>
> Gl.kød/Parma og Barfoed,gl.lort BjelkesAlle
>
>
>
> Med beundring så jeg i ulandene hvordan man tørrer kød fordi man ikke har
> køleskab. Friskt og fryseskadet kød er lækrere men nød lærer nøgen kvinde
> at spinde, og vikingerne der ofte levede af fisk og østers, kaldte
> juli-måneden for "ormemåneden" for maddiker gør indhug i madlageret når
> hedebølge og fugtighed.
>
> Høje syditalienske bjerge bl.a. Parma fik pga Rom-snobberi særligt ry for
> tørrede skinker, og de har tørhed og vinde og lavt lufttryk, der betyder
> at særlige årgangsvin-agtige bakteriestammer udvikles og giver gammelt kød
> langt,langt bedre smag end anden skinkes. Tysk højland og svejtsisk har
> altid været lige så gode til lufttørret skinke. Havde Barfoed haft nosser
> havde han forsvaret gammelt kød som kun farligt, når bakterievækst af
> særlig fugtkrævende type.
>
>
> Nu er det nok ikke så mange, som spiser gammelt eller fordærvet kød med
> vilje, men der er da nogle som lejlighedsvis bliver syge på restauranter
> m.v., hvor man reelt ikke kender de anvendte råvarer til det man spiser.
> (har prøvet, endda i et madtempel i Paris).

Derudover mener jeg ikke at du kan bruge anerkendte konserveringsmetoder som
argument for dine bizarre påstande.
mvh
kk
>


Kent Oldhøj (09-04-2006)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 09-04-06 09:53

Den Sun, 9 Apr 2006 10:18:55 +0200, skrev kk :

> Derudover mener jeg ikke at du kan bruge anerkendte konserveringsmetoder som
> argument for dine bizarre påstande.

Bo's påstande er bizarre i denne gruppe, men ikke i dk.videnskab f.eks.

Bo's største fejl er at han forsøger at diskutere videnskabstekniske
termer med en flok kultur nørder(i ordets mest positive forstand). Det
skal jo ende galt

Bo Warming (09-04-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 09-04-06 13:56

"Kent Oldhøj" <oldhoj@gmail.com> wrote in message
news:19d5iww962t7m.dlg@oldhoj.dk...
> Den Sun, 9 Apr 2006 10:18:55 +0200, skrev kk :
>
>> Derudover mener jeg ikke at du kan bruge anerkendte
>> konserveringsmetoder som
>> argument for dine bizarre påstande.
>
> Bo's påstande er bizarre i denne gruppe, men ikke i dk.videnskab
> f.eks.
>
> Bo's største fejl er at han forsøger at diskutere videnskabstekniske
> termer med en flok kultur nørder(i ordets mest positive forstand).
> Det
> skal jo ende galt

Der er ikke vandtætte skodder mellem kultur og videnskab.

Medicinmænd var i århundredtusinder ansat af høvdingen til at
glorificere høvdingemagt.
Gradvist skabte de noget, der hed religion ,
og noget, der hed videnskab,
og noget der hed kunst
og idag er nørder af de tre typer, så fremmede for hinanden ,
at de ikke indser slægtskabet mellem forskellige slags overtro

"Den, der har kunst og videnskab, han har religion; den, der ikke har
kunst og videnskab, lad ham have religion." Goethe



Bo Warming (09-04-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 09-04-06 13:53

"kk" <kru@nospammail.dk> wrote in message
news:4438c369$0$27589$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
> news:LB2_f.2592$J31.544@fe74.usenetserver.com...
>> "Johnny Andersen" <netsat_99@yahoo.dk> wrote in message
>> news:44382187$0$15791$14726298@news.sunsite.dk...
>>> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
>>> news:C3VZf.20406$Lk3.14441@fe67.usenetserver.com...
>>>
>>>>> Dvs. du bare vrøvler og udtaler dig om noget du ikke har
>>>>> forstand på?
>>>>
>>>> Det afgøres når du dokumenterer, at nogen er blevet syg at at
>>>> vælge den afslappede holdning til gammelt kød, som har været
>>>> normen i 99% af menneskehedens historie.
>>>
>>> Du kunne jo dokumenterer, at ingen er blevet syg af gammelt kød.
>>> Det er da godt, vi har udviklet os - og at levealderen er blevet
>>> forøget - syntes du ikke?
>>
>> Tror nogen at en promille af et folks dødelighed nogensinde har
>> været relateret til madsvineri.
>> Ikke en ppm pga gammelt kød, vil jeg godt vædde på.
>>
>> Levealderen er forøget af at vi er blevet bedre til at nyde livet
>> pga frihed og industrigoder.
>>
>> HER LIDT MERE OM KØD OG HOBBY DER HOLDER UNG
>>
>> Gl.kød/Parma og Barfoed,gl.lort BjelkesAlle
>>
>>
>>
>> Med beundring så jeg i ulandene hvordan man tørrer kød fordi man
>> ikke har køleskab. Friskt og fryseskadet kød er lækrere men nød
>> lærer nøgen kvinde at spinde, og vikingerne der ofte levede af fisk
>> og østers, kaldte juli-måneden for "ormemåneden" for maddiker gør
>> indhug i madlageret når hedebølge og fugtighed.
>>
>> Høje syditalienske bjerge bl.a. Parma fik pga Rom-snobberi særligt
>> ry for tørrede skinker, og de har tørhed og vinde og lavt lufttryk,
>> der betyder at særlige årgangsvin-agtige bakteriestammer udvikles
>> og giver gammelt kød langt,langt bedre smag end anden skinkes. Tysk
>> højland og svejtsisk har altid været lige så gode til lufttørret
>> skinke. Havde Barfoed haft nosser havde han forsvaret gammelt kød
>> som kun farligt, når bakterievækst af særlig fugtkrævende type.
>>
>>
>> Nu er det nok ikke så mange, som spiser gammelt eller fordærvet kød
>> med vilje, men der er da nogle som lejlighedsvis bliver syge på
>> restauranter m.v., hvor man reelt ikke kender de anvendte råvarer
>> til det man spiser. (har prøvet, endda i et madtempel i Paris).
>
> Derudover mener jeg ikke at du kan bruge anerkendte
> konserveringsmetoder som argument for dine bizarre påstande.

Da min søster besøgte mig i Kabul, hvor jeg i to år aldrig blev syg,
trods total ligegladhed med min arbejdsgiver, FNs instrukser om
drikkevand og mad, FIK DIARRE OG HEPATITIS på sin månedlange
turistferie i mit hjem, så var det fordi hendes underbevidsthed havde
ulykkesfuglmentalitet og VILLE VÆRE SYG

Det meste turistdiarre skyldes selvhad og ikke reel
infektionsfarlighed i troperne



kk (09-04-2006)
Kommentar
Fra : kk


Dato : 09-04-06 21:01


"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:qs7_f.24195$FS3.21829@fe76.usenetserver.com...
> "kk" <kru@nospammail.dk> wrote in message
> news:4438c369$0$27589$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
>> news:LB2_f.2592$J31.544@fe74.usenetserver.com...
>>> "Johnny Andersen" <netsat_99@yahoo.dk> wrote in message
>>> news:44382187$0$15791$14726298@news.sunsite.dk...
>>>> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
>>>> news:C3VZf.20406$Lk3.14441@fe67.usenetserver.com...
>>>>
>>>>>> Dvs. du bare vrøvler og udtaler dig om noget du ikke har forstand på?
>>>>>
>>>>> Det afgøres når du dokumenterer, at nogen er blevet syg at at vælge
>>>>> den afslappede holdning til gammelt kød, som har været normen i 99% af
>>>>> menneskehedens historie.
>>>>
>>>> Du kunne jo dokumenterer, at ingen er blevet syg af gammelt kød.
>>>> Det er da godt, vi har udviklet os - og at levealderen er blevet
>>>> forøget - syntes du ikke?
>>>
>>> Tror nogen at en promille af et folks dødelighed nogensinde har været
>>> relateret til madsvineri.
>>> Ikke en ppm pga gammelt kød, vil jeg godt vædde på.
>>>
>>> Levealderen er forøget af at vi er blevet bedre til at nyde livet pga
>>> frihed og industrigoder.
>>>
>>> HER LIDT MERE OM KØD OG HOBBY DER HOLDER UNG
>>>
>>> Gl.kød/Parma og Barfoed,gl.lort BjelkesAlle
>>>
>>>
>>>
>>> Med beundring så jeg i ulandene hvordan man tørrer kød fordi man ikke
>>> har køleskab. Friskt og fryseskadet kød er lækrere men nød lærer nøgen
>>> kvinde at spinde, og vikingerne der ofte levede af fisk og østers,
>>> kaldte juli-måneden for "ormemåneden" for maddiker gør indhug i
>>> madlageret når hedebølge og fugtighed.
>>>
>>> Høje syditalienske bjerge bl.a. Parma fik pga Rom-snobberi særligt ry
>>> for tørrede skinker, og de har tørhed og vinde og lavt lufttryk, der
>>> betyder at særlige årgangsvin-agtige bakteriestammer udvikles og giver
>>> gammelt kød langt,langt bedre smag end anden skinkes. Tysk højland og
>>> svejtsisk har altid været lige så gode til lufttørret skinke. Havde
>>> Barfoed haft nosser havde han forsvaret gammelt kød som kun farligt, når
>>> bakterievækst af særlig fugtkrævende type.
>>>
>>>
>>> Nu er det nok ikke så mange, som spiser gammelt eller fordærvet kød med
>>> vilje, men der er da nogle som lejlighedsvis bliver syge på restauranter
>>> m.v., hvor man reelt ikke kender de anvendte råvarer til det man spiser.
>>> (har prøvet, endda i et madtempel i Paris).
>>
>> Derudover mener jeg ikke at du kan bruge anerkendte konserveringsmetoder
>> som argument for dine bizarre påstande.
>
> Da min søster besøgte mig i Kabul, hvor jeg i to år aldrig blev syg, trods
> total ligegladhed med min arbejdsgiver, FNs instrukser om drikkevand og
> mad, FIK DIARRE OG HEPATITIS på sin månedlange turistferie i mit hjem, så
> var det fordi hendes underbevidsthed havde ulykkesfuglmentalitet og VILLE
> VÆRE SYG
>
> Det meste turistdiarre skyldes selvhad og ikke reel infektionsfarlighed i
> troperne
>Du vrøvler Bo.
mvh og god bedring.
kk



Kent Oldhøj (09-04-2006)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 09-04-06 09:47

Den Sun, 9 Apr 2006 09:21:12 +0200, skrev Bo Warming :

> Tror nogen at en promille af et folks dødelighed nogensinde har været
> relateret til madsvineri.
> Ikke en ppm pga gammelt kød, vil jeg godt vædde på.

Jeg tror du vinder det væddemål. Men jeg synes ikke man altid kan kigge
så sort/hvidt på tingene.

Der er også en parameter der hedder "kvalitet". Den defineres
forskelligt, og er i kategori med "smag" der jo som bekendt heller ikke
kan diskuteres.

I denne tid, i denne del af verdenen defineres kød af en vis alder som
så dårlig kvalitet at det er uegnet til menneskeføde. Det hænger helt
sikkert sammen med at vi har råd til at definere det som uegnet til
menneskeføde. For mig er det mere en politisk diskussion, end en
egentlig madkulturel diskussion.

Bo Warming (09-04-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 09-04-06 13:49

"Kent Oldhøj" <oldhoj@gmail.com> wrote in message
news:8lb66ln17hol.dlg@oldhoj.dk...
> Der er også en parameter der hedder "kvalitet". Den defineres
> forskelligt, og er i kategori med "smag" der jo som bekendt heller
> ikke
> kan diskuteres.

Ofte er der diskutable fornuftsgrunde til at
energifattige/sundhedsfarlige/andet ædelse er dårlig-smag

> I denne tid, i denne del af verdenen defineres kød af en vis alder
> som
> så dårlig kvalitet at det er uegnet til menneskeføde. Det hænger
> helt
> sikkert sammen med at vi har råd til at definere det som uegnet til
> menneskeføde. For mig er det mere en politisk diskussion, end en
> egentlig madkulturel diskussion.

Hvis du som potlak indianere vil vise din rigdom ved at ødsle, så kan
du godt smide kød ud, der har passeret "sidste salgsdato".

Men at fyre en minister udfra så sindsyg-irrationelt pjat, viser at vi
er så overtroiske som menneskeofrende azteker

Skønt at mit - yndlings! - parti fik sparket tænderne ud ved at være
småborgerlige og angribe en såre normal ministerbureaukrat og blive
sat på plads af den langt klogere Glistrup-lærling Anders Fogh
Rasmussen

Madkulturs overlap med snobberi-der-gør-ynkelig bør ikke negligeres

Vi har råd til at smide ud. Men la vær at gøre det til en dyd. Tag du
i enrum at smid alt ud en måned før sidste salgsdato og føl dig hellig
ved det, men spar os for påstand om at der er objektive videnskabelige
kriterier bag sådan sadomasochisme. (når husmor mobber husfar ved at
smide ting ud før de er smagsforringede, kalder jeg det "typisk
kvindelig sadisme")



kk (09-04-2006)
Kommentar
Fra : kk


Dato : 09-04-06 06:00


"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:jTUZf.20404$Lk3.11228@fe67.usenetserver.com...
> "kk" <kru@nospammail.dk> wrote in message
> news:443815ed$0$27600$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
>>> Salmonella er næppe nogensinde overført af lidt ukogt æg, der kom på
>>> læben. Typisk har inficeret råstof simret og opformeret de patogene
>>> bakterier extremt, for at man kan få diarre.
>> Er det også løgn at salmonella fra æg, som oftest påføres mennesket via
>> ydersiden af skallen?
> Aner det ikke, man de mest omtalte salmonella cases er når lune sager har
> indeholdt smitstof i lang tid og det har opformeret sig, så dele af det
> evnede at passere det fremragende entiendedel molær saltsyrefilter der er
> forsvar 1 og derefter tarm=2 og immunforsvar=3 osv osv

Tror du ikke at det er dig der ord-onanere om, citat "at varmedesinfektion
ikke dur og FOR AT
INDFØRE ET NYT UNØDVENDIGT og hysterisk ritual".
Når du kan sige således:

Citat: Når så samme avistillæg andetsted kræver, at før man puster æg ud,
skal man spritte dem, for ikke at blive ramt af salmonella, så er det
blot for at ord-onanere om, at varmedesinfektion ikke dur og FOR AT
INDFØRE ET NYT UNØDVENDIGT og hysterisk ritual".


-og ikke svarer på det jeg spørger dig om og som har afgørende betydning,
hvis man vil puste æg til påske?

mvh


>



Bo Warming (09-04-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 09-04-06 08:18

"kk" <kru@nospammail.dk> wrote in message
news:443894ad$0$27562$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> -og ikke svarer på det jeg spørger dig om og som har afgørende
> betydning, hvis man vil puste æg til påske?
>

Du spørger om salmonella især overføres fra ydersiden af æggeskallen.
Jeg svarer ikke fordi jeg ikke ved noget om det. Jeg går i travlhed
forbi, men jeg skal da gerne "æde min lort" og ydmyge mig og sige "Det
fik du mig, det spørgsmål evner jeg ikke at svare på"

Pust løs - ingen lig på bordet vedr den påsketradition. Ingen case om
æggepustere der fik salmonella-diarre heller. Og det man ikke dør af,
bliver man stærkere af.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste