|
| børnemad Fra : Kitti Egevang |
Dato : 27-03-06 21:26 |
|
Hej Gruppe.
Jeg skal holde børnefødselsdag for 16 piger og har tænkt mig at servere
pølsehorn og minipizzaer for dem.
Jeg har før lavet pølsehornene dagen før, og så bare varmet dem op på selve
dagen, og de var rigtig gode.
Nu er mit spørgsmål så om jeg kan gøre det samme med pizzaerne??
Og hvis jeg kan - skal jeg så bage dem dagen før, eller blot lavet dejen og
putte fyld på og så opbevare dem klar til bagning??
Tak - på forhånd.
Hilsen Kitti.
| |
Kasper Malmberg (28-03-2006)
| Kommentar Fra : Kasper Malmberg |
Dato : 28-03-06 06:56 |
|
Kitti Egevang skrev:
> Hej Gruppe.
> Jeg skal holde børnefødselsdag for 16 piger og har tænkt mig at servere
> pølsehorn og minipizzaer for dem.
> Jeg har før lavet pølsehornene dagen før, og så bare varmet dem op på selve
> dagen, og de var rigtig gode.
> Nu er mit spørgsmål så om jeg kan gøre det samme med pizzaerne??
> Og hvis jeg kan - skal jeg så bage dem dagen før, eller blot lavet dejen og
> putte fyld på og så opbevare dem klar til bagning??
>
> Tak - på forhånd.
> Hilsen Kitti.
>
>
Lige et lille forslag der måske gør pizza bagningen lidt lettere.
halveret pitabrød er rigtig gode som pizzabund, så er du fri for alt
bøvlet med dej osv.
MVH
Kasper Malmberg
| |
Heidi B. Petersen (28-03-2006)
| Kommentar Fra : Heidi B. Petersen |
Dato : 28-03-06 17:00 |
|
"Kasper Malmberg" <malmberg@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:4428cfca$0$67261$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
>>
> Lige et lille forslag der måske gør pizza bagningen lidt lettere.
>
> halveret pitabrød er rigtig gode som pizzabund, så er du fri for alt
> bøvlet med dej osv.
>
Ja, det vil jeg give Kasper ret i... Det smager Mums
| |
Max (28-03-2006)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 28-03-06 18:47 |
|
Hej Kitti
> Jeg har før lavet pølsehornene dagen før, og så bare varmet dem op på
> selve dagen, og de var rigtig gode.
Min søns klasse laver mad i skolen til at sælge i frikvarteret, der
bager de pizasnegle som de varmer op gennem ugen og de
er populære blandt ungerne.
Mvh Max
| |
Padre (29-03-2006)
| Kommentar Fra : Padre |
Dato : 29-03-06 13:23 |
|
Min erfaring med pizza er, at det kan mærkes på konsistensen, når de
varmes op dagen after.
Der er foreslået at bruge halve pitabrud som bund, en anden idé kunne
være at lave "Sandwich Saint Germain": flækkede flûtes (gerne fra
dagen i forvejen) dækkes med tomatsauce, drysses med mozzarella og
ovenpå lægges skiver af peperoni. Bages som en pizza.
En hurtig tomatsauce: 1 ds flåede tomater til en lille ds
tomatkoncentrat; det blendes med lidt salt og endnu mindre peber.
--
padre
| |
|
|