|
| Gode restauranter i Athen Fra : Paul Jacobsen |
Dato : 24-03-06 16:13 |
|
Vi er 2 par, der sammen skal til Athen i starten af påskeugen.
Om dagen får vi travlt med at studere det antikke, og til det har vi meget
kvalificeret guide.
Men om aftenen skulle vi jo gerne smage det autentiske græske køkken, altså
ikke det turistede, som vi har hørt så meget dårligt om.
Er der nogen, der kan hjælpe os med at finde gode græske restauranter, hvor
grækerne selv kommer, vil vi være meget taknemmelige.
mvh
Paul
| |
Jens Rasmussen (24-03-2006)
| Kommentar Fra : Jens Rasmussen |
Dato : 24-03-06 19:52 |
|
> Men om aftenen skulle vi jo gerne smage det autentiske græske køkken,
> altså ikke det turistede, som vi har hørt så meget dårligt om.
> Er der nogen, der kan hjælpe os med at finde gode græske restauranter,
> hvor grækerne selv kommer, vil vi være meget taknemmelige.
Min anbefaling går på Taverna Platanos (i sidegaden Diogenous 4 i Plaka).
Her serverer de god, gedigen græsk mad, som man skal have respekt for. Det
er en lidt anden sag med vinkortet, for med mindre du er så meget
naturmenneske, at du synes harpiks er en naturligt ingrediens i vin, så hold
dig fra "husets vin". Den røde er meget lys i både farve og smag. Gå i
stedet efter den røde Naoussa, en græsk vin af god kvalitet.
Forret, hovedret, græsk salat og vin kan du med lidt anstrengelse tvinge op
på 300 kroner for to.
| |
Paul Jacobsen (26-03-2006)
| Kommentar Fra : Paul Jacobsen |
Dato : 26-03-06 09:24 |
|
"Jens Rasmussen" <jens_rejser@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4424408e$0$38688$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>> Men om aftenen skulle vi jo gerne smage det autentiske græske køkken,
>> altså ikke det turistede, som vi har hørt så meget dårligt om.
>> Er der nogen, der kan hjælpe os med at finde gode græske restauranter,
>> hvor grækerne selv kommer, vil vi være meget taknemmelige.
>
> Min anbefaling går på Taverna Platanos (i sidegaden Diogenous 4 i Plaka).
> Her serverer de god, gedigen græsk mad, som man skal have respekt for. Det
> er en lidt anden sag med vinkortet, for med mindre du er så meget
> naturmenneske, at du synes harpiks er en naturligt ingrediens i vin, så
> hold dig fra "husets vin". Den røde er meget lys i både farve og smag. Gå
> i stedet efter den røde Naoussa, en græsk vin af god kvalitet.
> Forret, hovedret, græsk salat og vin kan du med lidt anstrengelse tvinge
> op på 300 kroner for to.
>
Tak for svaret. Vi prøver at finde den restaurant. Adressen har jeg fundet
på kortet.
mvh
Paul
| |
Paul Jacobsen (21-04-2006)
| Kommentar Fra : Paul Jacobsen |
Dato : 21-04-06 17:01 |
|
"Jens Rasmussen" <jens_rejser@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4424408e$0$38688$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>> Men om aftenen skulle vi jo gerne smage det autentiske græske køkken,
>> altså ikke det turistede, som vi har hørt så meget dårligt om.
>> Er der nogen, der kan hjælpe os med at finde gode græske restauranter,
>> hvor grækerne selv kommer, vil vi være meget taknemmelige.
>
> Min anbefaling går på Taverna Platanos (i sidegaden Diogenous 4 i Plaka).
> Her serverer de god, gedigen græsk mad, som man skal have respekt for. Det
> er en lidt anden sag med vinkortet, for med mindre du er så meget
> naturmenneske, at du synes harpiks er en naturligt ingrediens i vin, så
> hold dig fra "husets vin". Den røde er meget lys i både farve og smag. Gå
> i stedet efter den røde Naoussa, en græsk vin af god kvalitet.
> Forret, hovedret, græsk salat og vin kan du med lidt anstrengelse tvinge
> op på 300 kroner for to.
>
>
Tak for et rigtig godt råd.
Det var godt nok vanskeligt at finde frem til tavernaen, men vha en græsk
familie, som viste vej, lykkedes det til sidst.
Og vi fik rigtig dejlig græsk mad med skøn Naoussa-vin. Det blev 250 kr pr.
par.
Med venlig hilsen
Paul
| |
|
|