|
| Indbagte tigerejer... Fra : J W Nielsen |
Dato : 09-03-06 20:39 |
|
Hej...
Vil gerne prøve at lave nogle indbagte rejer her i weekenden, men hvad er
det nu den dej hedder man dypper dem i - og har I en opskrift på den ?
Mvh Jørgen
| |
Max (09-03-2006)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 09-03-06 20:52 |
| | |
Ralph (09-03-2006)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 09-03-06 23:19 |
|
"J W Nielsen" <jwnfjern@fjern.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:44108464$0$147$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej...
> Vil gerne prøve at lave nogle indbagte rejer her i weekenden, men hvad er
> det nu den dej hedder man dypper dem i - og har I en opskrift på den ?
Jeg kan se du allerede har fået et par opskrifter, dette er blot en
(kedelig) kendsgerning vedr. subj.
Jeg frituresteger et par gange om måneden pommes frites, forårsruller,
miniruller o.lign., selvf. genbruger jeg olien og, efter afkøling, kommer
det tilbage i flasken, men den dag jeg lavede 200 g. indbagte rejer (de
smagte himmelsk - hjemmelavet selvf.) manglede der pludselig ca. 1½
deciliter i flasken, så pas på, DE FEDER.
Mao., 200 g rejer, + ca. 200 gram pandekagedej suger ca. 150 g. ren olie
--
venligst
Ralph
| |
Dorte Klerke (12-03-2006)
| Kommentar Fra : Dorte Klerke |
Dato : 12-03-06 17:30 |
| | |
|
|