"Frank Løkkegaard" <fl@net.dialog.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b0765b1e23b9aca0042994dfb.765b2ab@net.dialog.dk...
> "Mus" <Bastian@sol.dk> on torsdag 2. marts 2006 at 9:02 +0100 wrote:
> >Tænker selv på flødekartofler/bagekartofler + broccolisalat. Men hvis
> >nogen
> >ligger inde med en ide på noget alternativt og lækkert skal det prøves.
> >
> Jeg ville ubetinget lave et fad med ovnbagte rodfrugter:
> passende mængder persillerod, selleri, rødbeder, pastiank, rødløg,
> gulerødder skåret i grove stykker. Rystet i en pose med lidt god rapsolie
> og lidt timian, salt og peber. Derefter bredes det ud på et fad, ind i
> ovnen i 35 minutter ved 200 grader. (du kan uden vasnkelighder holde din
> cuvette/culotte varm i den tid det tager)
> I mens de står og bliver færdige, steger jeg nogle små påillekartofler med
> skræl i olie, damper lidt rosenkål og hiver en god slat perløg i hed olie.
> Drik en god flaske kraftig rødvin til, slå mave bagefter og forkæl så dig
> selv og dine gæster med en god friskmalet kaffe og en cognac samt -
> naturligvis - et stykke chokolade til
> --
> Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
> mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
> Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
>
>
Uhm det lyder lækkert. Hvas med hele fed hvidløg eller lidt hakket hvidløg,
kan det også tilsættes?
Forsøgte mig for lang tid siden med bagte rodfrugter men de tørrede ind. Går
ud fra jeg lavede det lidt for fedtfattigt
LN