|
| stegt kylling i mikroovn Fra : Battlefield´s |
Dato : 26-02-06 15:46 |
| | |
Hauge (26-02-2006)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 26-02-06 15:53 |
|
Hej
Battlefield´s wrote:
> Har nogen prøvet at stege en hel kylling i mikroovn?
Jæp
> Men ved ikke om den er OK. Det lyder jo ikke af ret lang tid,
> kyllingen skal jo gerne være gennemstegt.
Jeg synes at tiden lyder sådan ca. rigtig, og det er jo nemt at tjekke om
kyllingen er gennemstegt, det er jo på samme måde som man gør ved
ovnstegning.
Mvh Hauge
--
For at verificere afsenderen af dette indlæg kan du klikke her:
< http://newscheck.smart-tech.dk/20060226145326@smart-tech.dk>
På samme domæne som afsenderen af dette indlæg, ses headerne.
| |
Battlefield´s (26-02-2006)
| Kommentar Fra : Battlefield´s |
Dato : 26-02-06 16:10 |
|
"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev i en meddelelse
news:20060226145326@smart-tech.dk...
> Hej
> Jæp
>
> Jeg synes at tiden lyder sådan ca. rigtig, og det er jo nemt at tjekke om
> kyllingen er gennemstegt, det er jo på samme måde som man gør ved
> ovnstegning.
>
> Mvh Hauge
OK
Tak for svaret.
Så tror jeg da bare at vi vil prøve.
Hilsen Vibeke
--
> For at verificere afsenderen af dette indlæg kan du klikke her:
> < http://newscheck.smart-tech.dk/20060226145326@smart-tech.dk>
> På samme domæne som afsenderen af dette indlæg, ses headerne.
| |
Battlefield´s (26-02-2006)
| Kommentar Fra : Battlefield´s |
Dato : 26-02-06 19:44 |
|
"Battlefield´s" <battlefield@SLET.mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:4401c4c3$0$11696$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>
> OK
> Tak for svaret.
> Så tror jeg da bare at vi vil prøve.
> Hilsen Vibeke
Hej
Nu har vi prøvet opskriften og kyllingen blev bare lækker!!!!
Kan kun anbefales.
Hilsen Vibeke
>
>
>
> --
> > For at verificere afsenderen af dette indlæg kan du klikke her:
> > < http://newscheck.smart-tech.dk/20060226145326@smart-tech.dk>
> > På samme domæne som afsenderen af dette indlæg, ses headerne.
>
>
| |
Tina (26-02-2006)
| Kommentar Fra : Tina |
Dato : 26-02-06 19:58 |
|
> Hej
> Nu har vi prøvet opskriften og kyllingen blev bare lækker!!!!
> Kan kun anbefales.
> Hilsen Vibeke
>>
>>
>>
Hvilken af opskrifterne har du brugt ?? Mvh Tina
| |
Gunnar007 (26-02-2006)
| Kommentar Fra : Gunnar007 |
Dato : 26-02-06 20:32 |
| | |
Tina (27-02-2006)
| Kommentar Fra : Tina |
Dato : 27-02-06 13:38 |
| | |
Battlefield´s (26-02-2006)
| Kommentar Fra : Battlefield´s |
Dato : 26-02-06 20:36 |
|
"Tina" <Tina-news@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:1TmMf.6547$F42.2522@news.get2net.dk...
> >>
> >>
> >>
>
> Hvilken af opskrifterne har du brugt ?? Mvh Tina
Hej
Den der hedder "steg kylling i mikroovn"
Hisen Vibeke
>
>
| |
Klaus Alexander Seis~ (26-02-2006)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 26-02-06 20:46 |
|
Battlefields skrev:
> Nu har vi prøvet opskriften og kyllingen blev bare lækker!
Komemr det virkelig til at smage som stegt kylling? Eller er det
mere som dampet?
Mvh,
--
Klaus Alexander Seistrup
SubZeroNet, Copenhagen, Denmark
http://magnetic-ink.dk/
| |
Battlefield´s (26-02-2006)
| Kommentar Fra : Battlefield´s |
Dato : 26-02-06 20:49 |
|
"Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> skrev i en meddelelse
news:dtt0hh$1n0$1@minji.szn.dk...
>
> Komemr det virkelig til at smage som stegt kylling? Eller er det
> mere som dampet?
>
> Mvh,
>
> --
> Klaus Alexander Seistrup
> SubZeroNet, Copenhagen, Denmark
> http://magnetic-ink.dk/
Hej
Jeg synes det smagte fint som stegt kylling. Kødet var meget saftigt.
Skindet var mørkt, men det skyldes måske det jeg havde penslet det med.
Hilsen Vibeke
| |
Klaus Alexander Seis~ (26-02-2006)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 26-02-06 21:14 |
|
Battlefields skrev:
>> Kommer det virkelig til at smage som stegt kylling? Eller er
>> det mere som dampet?
>
> Jeg synes det smagte fint som stegt kylling. Kødet var meget
> saftigt.
Tak, det må jeg prøve en dag.
> Skindet var mørkt, men det skyldes måske det jeg havde penslet
> det med.
Med?
Mvh,
--
Klaus Alexander Seistrup
SubZeroNet, Copenhagen, Denmark
http://magnetic-ink.dk/
| |
Battlefield´s (26-02-2006)
| Kommentar Fra : Battlefield´s |
Dato : 26-02-06 22:00 |
|
"Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> skrev i en meddelelse
news:dtt25l$2ga$1@minji.szn.dk...
> Tak, det må jeg prøve en dag.
>
> > Skindet var mørkt, men det skyldes måske det jeg havde penslet
> > det med.
>
> Med?
>
> Mvh,
>
> --
> Klaus Alexander Seistrup
> SubZeroNet, Copenhagen, Denmark
> http://magnetic-ink.dk/
Jeg penslede kyllingen med smeltet smør blandet med paprika (det står i
opskriften).
Hilsen Vibeke
P.S. vi brugte en frisk kylling, ved ikke om resultatet bliver anderledes
med en frossen.
| |
Gamle (27-02-2006)
| Kommentar Fra : Gamle |
Dato : 27-02-06 20:31 |
|
"Battlefield´s" <battlefield@SLET.mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:440216b2$0$16993$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> P.S. vi brugte en frisk kylling, ved ikke om resultatet bliver anderledes
> med en frossen.
Den skal nok have lidt længere tid *GG*
Mvh.
Torben
| |
Jørgen Hess (27-02-2006)
| Kommentar Fra : Jørgen Hess |
Dato : 27-02-06 23:47 |
|
"Gamle" <cfs4808a@post.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:4403537b$0$15792$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "Battlefield´s" <battlefield@SLET.mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse
> news:440216b2$0$16993$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>> P.S. vi brugte en frisk kylling, ved ikke om resultatet bliver anderledes
>> med en frossen.
>
>
> Den skal nok have lidt længere tid *GG*
>
> Mvh.
> Torben
>
Det er ikke mere morsomt end at det er rigtigt.
Ind i mikroovnen i optøningsindstillingen. En times tid senere kan kyllingen
klargøres og tilberedes som tidligere beskrevet.
Måske ikke det mest ideele med hensyn til langsom optøning, men altså.
mvh
Jørgen
| |
|
|