Sygdom pr polske bær kan være psykeskabt
Når man nærlæser Politikens lange resumering af sagen om det polske
hindbærsmuld som brugtes i deserter med kvark og andre mælkeprodukter
i den varme sommer og gav småsygdom, så fornemmer man at bærrene måske
var helt OK.
Men kvark og koldskål er ikke hverdagsmad og mælkeprodukter er noget
råddent unaturligt koslim, der giver fornemmelser hvis kroppens
underbevidsthed har lyst til sygdom og let går i massesuggestion-mode
hvis andre på ældre-kz-en starter hysteri.
Af de tusinder der fik lidt diarre, var der 5 meget gamle der døde.
Polen har god grund til at afvise skyld, når der ikke kan spores klar
smittevej og forurening i det eksporterede.
Også hvis der var nogle af de elementære
fødevareforgiftnings-forudsætninger, ville det nok være sygdom der var
opstået alligevel, BRUTTO-mæssigt set, altså over hele befolkningen
over hele sommeren.
NETTE-resultaterne, lokalt og i hysteri-intense uger, er underkastet
tilfældige variationer, ligesom når der i koleraårene 1840-1870 var
cirka lige mange døde alt i alt, men når der var kolera-hysteri, så
fulgte mange moden og døde af netop den sygdom der var "in"
Proteinholdige væsker er gode substrater for virus og bakterier.
Sukkerholdige bær er ikke.
|