|
| Kirsebær eddike Fra : ALKolsen |
Dato : 30-01-06 10:18 |
|
Hej,
jeg har en stor flaske kirsebær eddike stående (fra Meyers) - og den
pynter da også lidt.
Men, hvordan får jeg den brugt?!
Har tjekket google, og der kommer kun een - noget rødkålssalat......
Har I nogle gode fif - eller opskrifter?
mvh
anne
| |
Peter Westh (30-01-2006)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 30-01-06 13:02 |
|
"ALKolsen" <alkolsen@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:1138612689.135408.276620@g49g2000cwa.googlegroups.com...
>Har I nogle gode fif - eller opskrifter?
Jeg er selv ikke så vild med netop den eddike (derimod jeg har en flaske tre
år gammel balsamisk blommeeddike fra Meyer stående, og DEN sparker røv...) -
men du kan bruge den alle steder, hvor du ellers ville bruge
balsamicoeddike: salater, saucer, tilsmagning af mørke gryderetter med
oksekød, lam, and, vildt... dog synes jeg ikke den egner sig til indkogning,
jeg synes al smag fordamper og efterlader en temmelig kedelig, ren sirup.
/P
| |
|
|