|
| Q: for meget salt i gryderet, kan det afhj~ Fra : Søren.K (7400 Hernin~ |
Dato : 23-01-06 14:26 |
|
Nu troede jeg lige jeg var smart den anden dag da jeg lavede Chili Con
Carne og kom "lidt for meget" salt i.
Saltvand der fryses mister en stor del af salt indholdet, så jeg
puttede bare min chili con carne i fryseren, hvorfor forsvinder noget
af salt smagen så ikke?
Andre forslag?
| |
Aage Andersen (23-01-2006)
| Kommentar Fra : Aage Andersen |
Dato : 23-01-06 14:46 |
|
"Søren.K (7400 Herning)"
> Saltvand der fryses mister en stor del af salt indholdet, så jeg
> puttede bare min chili con carne i fryseren, hvorfor forsvinder noget
> af salt smagen så ikke?
Saltvand der fryses mister ikke salt. Men det bliver opdelt i saltfri is og
koncentreret saltvand, der saa kan hældes fra. Hvis der er væske i din
frosne cck, kan du hælde væsken fra, da det er den der er salt.
> Andre forslag?
Lav en portion mere uden salt og bland op med den.
Aage
| |
mk (23-01-2006)
| Kommentar Fra : mk |
Dato : 23-01-06 14:48 |
|
"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk> skrev i en meddelelse
news:n8m9t1p66bp59p926nfltc0aillgarvhlg@4ax.com...
> Nu troede jeg lige jeg var smart den anden dag da jeg lavede Chili Con
> Carne og kom "lidt for meget" salt i.
>
> Saltvand der fryses mister en stor del af salt indholdet, så jeg
> puttede bare min chili con carne i fryseren, hvorfor forsvinder noget
> af salt smagen så ikke?
>
> Andre forslag?
Kog retten igennem med nogle kartofler.
| |
Lapzig (23-01-2006)
| Kommentar Fra : Lapzig |
Dato : 23-01-06 15:09 |
|
"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk> wrote in message
news:n8m9t1p66bp59p926nfltc0aillgarvhlg@4ax.com...
> Nu troede jeg lige jeg var smart den anden dag da jeg lavede Chili Con
> Carne og kom "lidt for meget" salt i.
>
> Saltvand der fryses mister en stor del af salt indholdet, så jeg
> puttede bare min chili con carne i fryseren, hvorfor forsvinder noget
> af salt smagen så ikke?
Hvor skulle det blive af?
| |
Leo (23-01-2006)
| Kommentar Fra : Leo |
Dato : 23-01-06 15:18 |
|
> Hvor skulle det blive af?
Såså, nu er det her jo ikke dk.videnskab....
Som mk har foreslået, så er det nok en idé at prøve at tilsætte gryden en
stak rå kartofler - lad dem koge med - og pil dem derefter ud af gryden - de
vil optage en del af den for meget tilsatte salt - og chillien har kun godt
af at koge lidt.
| |
Lapzig (23-01-2006)
| Kommentar Fra : Lapzig |
Dato : 23-01-06 18:11 |
|
"Leo" <fupkonto@hotmail.dk> wrote in message
news:43d4e6b1$0$2412$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Hvor skulle det blive af?
>
> Såså, nu er det her jo ikke dk.videnskab....
Bevares.
| |
Lapzig (23-01-2006)
| Kommentar Fra : Lapzig |
Dato : 23-01-06 18:11 |
|
"Leo" <fupkonto@hotmail.dk> wrote in message
news:43d4e6b1$0$2412$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Hvor skulle det blive af?
>
> Såså, nu er det her jo ikke dk.videnskab....
Bevares.
| |
HC (25-01-2006)
| Kommentar Fra : HC |
Dato : 25-01-06 23:14 |
|
> Såså, nu er det her jo ikke dk.videnskab....
Madlavning er da ellers kemi?
HC
| |
Spangkuk (23-01-2006)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 23-01-06 16:41 |
|
"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk> skrev
> Andre forslag?
Yep, som mk skriver, kog det op med kartofler næste gang,
også gerne i tern. De optager en forbløffende mængde salt
under kogning.
Spang
| |
Spangkuk (23-01-2006)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 23-01-06 16:41 |
|
"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk> skrev
> Andre forslag?
Yep, som mk skriver, kog det op med kartofler næste gang,
også gerne i tern. De optager en forbløffende mængde salt
under kogning.
Spang
| |
Jens Bruun (23-01-2006)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 23-01-06 17:43 |
|
"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk> skrev i en meddelelse
news:n8m9t1p66bp59p926nfltc0aillgarvhlg@4ax.com
> Andre forslag?
En ordentlig klat ribsgele, en halv plade mørk chokolade, mere chili og godt
med øl til.
--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 11/19/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery
| |
Thomas Peter Bitsch (23-01-2006)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 23-01-06 18:23 |
|
Jens Bruun <bruun_jens@hotmail.com> skrev:
>"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk>
>skrev i en meddelelse
>news:n8m9t1p66bp59p926nfltc0aillgarvhl g@4ax.com
>
>> Andre forslag?
>
>En ordentlig klat ribsgele, en halv
>plade mørk chokolade, mere chili og godt
>med øl til.
>
>--
>-Jens B.
> http://www.fotolog.dk - My photo diary
>(Last updated 11/19/05)
> http://gallery.bruun.com/index.php?cat
>=10003 - My photo gallery
Bvadr - det er sgu`ikke chili con carne, nej den med kartoflerne
er den bedste løsning, men godt med god øl til må være et must.
"Allways look at the bright side of life"
| |
Christian B. Andrese~ (24-01-2006)
| Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ |
Dato : 24-01-06 08:37 |
|
Thomas Peter Bitsch wrote:
> Jens Bruun <bruun_jens@hotmail.com> skrev:
> >"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk>
> >skrev i en meddelelse
> >news:n8m9t1p66bp59p926nfltc0aillgarvhl g@4ax.com
> >
> >> Andre forslag?
> >
> >En ordentlig klat ribsgele, en halv
> >plade mørk chokolade, mere chili og godt
> >med øl til.
> >
> >--
> >-Jens B.
> > http://www.fotolog.dk - My photo diary
> >(Last updated 11/19/05)
> > http://gallery.bruun.com/index.php?cat
> >=10003 - My photo gallery
>
> Bvadr - det er sgu`ikke chili con carne, nej den med kartoflerne
> er den bedste løsning, men godt med god øl til må være et must.
Det er da Chili con carne, læs startindlægget igen.
--
Christian
| |
|
|