/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
bagning
Fra : jane


Dato : 19-01-06 18:18

Hvordan kan det være at når jeg bager f.eks en drømmekage, og tiden
20minutter er gået, så er den fin brun (sommetider for meget) udenpå, den
er også gennembagt hele vejen rundt i siderne, men i midten er den stadig
helt pløret
Bager den på 200gr i 20 minutter, og bruger over og undervarme, tror jeg
nok.
Hvis jeg bager den i længere tid, bliver den jo brændt. Hvad gør jeg
forkert?

--
Venlig hilsen
Jane

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste