"Jette" <sussex25@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:43cfbf96$0$38722$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej. Har lige købt en bakke majroer, har aldrig lavet noget med sådan
> nogle før. Jeg har selvfølgelig opskrifter, men jeg kan ikke finde nogle
> lige nu. Har I nogle ideer? Ikke sådan noget med at "koge dem med
> kartofler og mose dem" eller "steges på panden". Hvilke andre ingredienser
> klæder smagen? Venter spændt!
> Hilsen Jette
Tjah, jeg ved ikke om du har spist dem endnu
, men prøv at skære dem i
ensartede tern (eller hvis det skal være lidt smartere - kugl dem ud med et
parisienne-jern) og pocher dem i en blanding (efter egen smag) af god, hvid
balsamico, lidt lyng- eller akaciehonning samt nogle friske timiankviste og
salt. Og prøv så iøvrigt det samme med kålrabi, glaskål eller nogle af
vores fine rodfrugter.
Bo