"Kent" <Sunshine@NOSPAMpc.dk> wrote in message
news:43cbff1c$0$1780$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> Her den anden dag smagte jeg persillerod for første gang.
> Lad mig sige det sådan - næste dag var jeg et smut i den
> nærmeste butik for at købe mig en pose persillerødder
.
>
> For dælen da hvor det smager godt!! Til de af jer, der ikke
> har smagt persillerod - PRØV DET!!!!
.
>
> Jeg spiser det som slik. Skærer den i stave og guffer det i
> mig som snack. I gryderetter er den også fortrinlig. Vi fik
> en panderet her til aften med persillerod i. Guf guf! Og jeg
> kan da levende forestille mig, hvor godt det vil smage i
> suppe! Skal prøves snart.
>
> Persilleroden - køb den før den nabo!!!!!
Stuvning og suppe er gammeldags søbemad for de meget nostalgiske
Stegt så hårdt at der kommer skorpe på påanden, efter at være skåret i
tynde skiver, er hvad jeg gjorde dengang jeg boede et sted hvor den
kunne købes. Hvor fandt du dem?
Paneret med rugmel skulle være en fynsk klassiker - tilbehør som til
WIENERSNITZEL dvs bl.a. kapers, citron og peberrod, er vist ikke
klassisk, men effektivt
Naboer er til fastfood: pizza især. Roden holder længe, så hvis
nærbutikken overhovedet har omsætning af noget så grimt og gammeldags,
så er den ikke hurtigt udsolgt.