/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Den gode gamle brune sovs
Fra : Claus Skaarup \(Arbe~


Dato : 16-01-06 14:27

Nu så jeg lige en tråd om frikadeller og så kom jeg straks til at tænke på
brun sovs. Jeg kan godt lave nogle gode frikadeller, men den brune sovs, kan
jeg ikke få til at smage af noget. Hvordan gør i? Jeg går ud fra at det skal
være en opbagt sovs, men hvad sker der derefter?

Mvh Claus



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste