"Prikke" <prikke@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:43c57e4b$0$143$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> "Prikke" <prikke@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:43c5748d$0$207$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>>
>> "Mick Tagmos" <tagmos@hotmail.com> skrev i en meddelelse
>> news:p7axf.373$JJ3.202@news.get2net.dk...
>>>> Skal det være de syltede eller friske (jeg kender dem kun i en syltet
>>>> udgave)?
>>>
>>> Jeg vil nok anbefale frisk, dog unden at jeg selv har prøvet at lave
>>> Chili poppers. De syltede smager for meget at eddike efter min mening.
>>> De friske kan fås i store supermarkeder, bla. bilka.
>>>
>>> Du må da gerne smide opskriften her, og kommentare så vi andre også kan
>>> få glæde af popperne.
>>>
>>> Mick
>>>
>> Hej Mick.
>>
>> Jeg har fundet opskriften på
www.maduniverset.dk
>>
>> m.v.h.
>> Prikke
>>
> Rettelse: opskriften er at finde på:
>
www.maduniverset.dk/show_opskrift.phtml?uld=4805&opskrift=chilli%20poppers
>
> m.v.h.
> Prikke
>
>
De forrige henvisninger virker sgu´ ikke, men her er den kopierede
opskrift!!!!!!
Ingredienser:
10 jalapeno pepper, flækket på langs, fjern frøene
200g flødeost naturel, stue temperatur
2 æg
2 spsk vand
salt
2 dl fint rasp
oile til friturestegning
Fremgangsmåde:
Fyld jalapeno pepper halve med flødeost og press 2 halve pepper
sammen igen. Pisk æg, vand og salt. Dyp jalapeno pepper i pisket æggemasse
og vend dem i brød krummer. Stil dem på et stykke bagepapir og stil dem i
fryseren i 2 timer. Varm oilen i en gryde til til 185°C. Friturestege i 3
minuter, eller til de er gylden. Stil jalapeno popper til et stykke
køkkenrulle.
Servering:
serveres som "starters"
evt.sammen med koldt øl
begin 666 sort1.gif
K1TE&.#EA`0`!`( ``````/___R'Y! ``````+ `````!``$```("1 $`.P``
`
end