"Ebbe Kristensen" <ebbe@ekologic.dk> wrote in message
news:1136118239.934117.127930@g47g2000cwa.googlegroups.com...
JS wrote:
> Det må være Kevin Edelvangs (mener at det er ham der har postet den)
> opskrift du tænker på.
Et rigtig godt bud, som jeg også lige vil prøve af en dag. Det kunne
dog også være min opskrift, der tænkes på:
http://makeashorterlink.com/?R2B73456C
BW: Kød KAN IKKE LA VÆR AT AFGIVE SKØN SOVS
når det opvarmes.
Man kan pine fond og suppe ud, så restkødet bliver tørt
- man kan krydre, opbage, fortynde og jævne efter smag og behag.
Men at mislykkes kræver, at kilopose med salt eller mel falder fra dig
(eller du har glemt at indkøbe vigtige ingredienser).
Jeg vil dog godt læse her (en kort version af) hvad den ferme
gastronom (og snob) Kevin Edelvangs hemmelighed er.
Min er ikke hemmelig - løg, løg og atter løg
At klemme herlighederne ind i en tortilla-wrap så snavet fugtighed
bevares i dagevis og fingertyk stivpikkonsistens gør håndtering nem,
er min handyman udfordring p.t., og lykkes dårligt - men lykken er at
være på vej.