/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lidt spørgsmål til nytårsmenuen
Fra : Carina


Dato : 29-12-05 17:23

Hej

Jeg vil gerne lave så meget af maden så tidligt som muligt.

Hvor lang tid før kan jeg skrælle kartofler, der skal skæres i både og i
ovnen med vand og olie? Er det for tidligt i aften?

Jeg skal lave råmarineret laks med denne marinade (gange op med 2-3
stykker):
limesaft af 1 lime
revet skal af 1 lime
½ frisk chili
2 spsk olivenolie

Er det ok at lave denne marinade i aften, eller vil den tage for meget smag,
blive besk eller andet?

Jeg skal serverer ristede brødstykker med gedeost og soltørrede tomater på.
Hvor lang tid i forvejen kan jeg lave dem uden de bliver kedelige? Et par
timer?

Mange hilsner
Carina




 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste