|
| Gode pølser fra skagen? Fra : Ukendt |
Dato : 29-12-05 15:20 |
|
http://www.munch-skagen.dk/default.asp?page=specialiteter&status=bestil
Er det så godt som det ser ud til?
Er der noget jeg bare bør prøve hvis jeg bestiller igen?
Hvordan er deres kålpølser?
Jeg har bestilt følgende :
Kålpølser -
Peperonibidder -
Brunch pølser -
Skagen Griller -
Mozzarellapølse -
Texas Farmersalami -
Ålerøget Spegepølse -
Men må desværre vente 1 dag mere, før pakken ankommer.
| |
Steen Jakobsen (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Steen Jakobsen |
Dato : 29-12-05 16:47 |
|
<K.> skrev i en meddelelse news:MtmdnUhl0IjobS7eRVnyjw@giganews.com...
> http://www.munch-skagen.dk/default.asp?page=specialiteter&status=bestil
>
> Er det så godt som det ser ud til?
> Er der noget jeg bare bør prøve hvis jeg bestiller igen?
> Hvordan er deres kålpølser?
>
> Jeg har bestilt følgende :
> Kålpølser -
> Peperonibidder -
> Brunch pølser -
> Skagen Griller -
> Mozzarellapølse -
> Texas Farmersalami -
> Ålerøget Spegepølse -
> Men må desværre vente 1 dag mere, før pakken ankommer.
Da du nu har bestilt kunne du jo passende fortælle os hvordan kvaliteten er
når du engang har smagt dem.
Steen.
| |
Ukendt (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 29-12-05 16:58 |
|
"Steen Jakobsen" <noway@nopost1.tele.xx> skrev i en meddelelse
news:43b404f4$0$193$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> Da du nu har bestilt kunne du jo passende fortælle os hvordan kvaliteten
> er
> når du engang har smagt dem.
Sagtens.
Men mon ikke der er andre der har prøvet varene...?
| |
Ukendt (30-12-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 30-12-05 12:38 |
|
"Steen Jakobsen" <noway@nopost1.tele.xx> skrev i en meddelelse
news:43b404f4$0$193$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> Da du nu har bestilt kunne du jo passende fortælle os hvordan kvaliteten
> er
> når du engang har smagt dem.
Så fik jeg mine pølser.
Jeg har indtil nu smagt kålpølserne, mozzarellapølsen, brunchpølserne, og
peberbidderne
(der var udsolgt af peperonibidder).
De smager alle sammen rigtig lækkert, og oser af gode råvarer.
Masser af kraft og saft, og smag, i kålpølserne.Dog vil jeg sige at det ikke
er de bedste jeg nogensinde har fået, men vil klart bestille dem igen, da
alle der laver kålpølser har min støtte..
Store stykker kød, og kæmpe oste stykker, i mozzarellapølsen, en lækker
smag, og en meget positiv overraskelse.
Peberbidderne var dog den største overraskelse, af det jeg har smagt indtil
nu. Små tørrede, nærmest sprøde, peber smagsbomber.Jeg kom til at spise
næsten alle med det samme. De vil helt sikker blive bestilt næste gang igen.
Ingen tvivl om at det er pebrede priser, men jeg er fan nu, og vil helt
sikkert handle der igen.
| |
Max (30-12-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 30-12-05 12:52 |
|
Hej
> næsten alle med det samme. De vil helt sikker blive bestilt næste gang
igen.
> Ingen tvivl om at det er pebrede priser, men jeg er fan nu, og vil helt
> sikkert handle der igen.
Velkommen i klubben, familien har en lejlighed i Skagen, så jeg kender
slagteren, han er OK, men der findes faktisk også andre små slagtere
rundt omkring der også har rigtig gode ting på hylderne. Og selv om
priserne er høje, ja så er det jo ikke dyrt da man får kvalitet for alle
pengene. At betale 20 kr. for en pakke salamiskiver i et super-
marked, ja det kan være dyrt.
Mvh Max
| |
Margrete Johansen (30-12-2005)
| Kommentar Fra : Margrete Johansen |
Dato : 30-12-05 18:36 |
|
<K.> wrote in message news:P6GdnbRW_5SWgSjenZ2dnUVZ8qOdnZ2d@giganews.com...
>
> "Steen Jakobsen" <noway@nopost1.tele.xx> skrev i en meddelelse
> news:43b404f4$0$193$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>>
>
>> Da du nu har bestilt kunne du jo passende fortælle os hvordan kvaliteten
>> er
>> når du engang har smagt dem.
>
> Så fik jeg mine pølser.
> Jeg har indtil nu smagt kålpølserne, mozzarellapølsen, brunchpølserne, og
> peberbidderne
> (der var udsolgt af peperonibidder).
> De smager alle sammen rigtig lækkert, og oser af gode råvarer.
> Masser af kraft og saft, og smag, i kålpølserne.Dog vil jeg sige at det
> ikke er de bedste jeg nogensinde har fået, men vil klart bestille dem
> igen, da alle der laver kålpølser har min støtte..
> Store stykker kød, og kæmpe oste stykker, i mozzarellapølsen, en lækker
> smag, og en meget positiv overraskelse.
> Peberbidderne var dog den største overraskelse, af det jeg har smagt
> indtil nu. Små tørrede, nærmest sprøde, peber smagsbomber.Jeg kom til at
> spise næsten alle med det samme. De vil helt sikker blive bestilt næste
> gang igen.
> Ingen tvivl om at det er pebrede priser, men jeg er fan nu, og vil helt
> sikkert handle der igen.
Ja, jeg fik også smagt min skinke. Og er knapt så begejstret som du.
Margrete
| |
Rene' Hjorth (10-01-2006)
| Kommentar Fra : Rene' Hjorth |
Dato : 10-01-06 22:37 |
|
[<K.> | Fri, 30 Dec 2005 12:37:49 +0100]
>Store stykker kød, og kæmpe oste stykker, i mozzarellapølsen, en lækker
>smag, og en meget positiv overraskelse.
Ups :)
>Peberbidderne var dog den største overraskelse, af det jeg har smagt indtil
>nu. Små tørrede, nærmest sprøde, peber smagsbomber.
Helt enig - de er fantastiske!
Mvh René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk
| |
Ole Christiansen (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Ole Christiansen |
Dato : 29-12-05 17:10 |
|
<K.> skrev i en meddelelse news:MtmdnUhl0IjobS7eRVnyjw@giganews.com...
> http://www.munch-skagen.dk/default.asp?page=specialiteter&status=bestil
>
> Er det så godt som det ser ud til?
> Er der noget jeg bare bør prøve hvis jeg bestiller igen?
> Hvordan er deres kålpølser?
>
> Jeg har bestilt følgende :
> Kålpølser -
> Peperonibidder -
> Brunch pølser -
> Skagen Griller -
> Mozzarellapølse -
> Texas Farmersalami -
> Ålerøget Spegepølse -
> Men må desværre vente 1 dag mere, før pakken ankommer.
>Sikke priser.! De MÅ da være gode.
/Ole
| |
Ukendt (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 29-12-05 18:02 |
|
"Ole Christiansen" <ofc@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:0TTsf.106$6S4.16@news.get2net.dk...
>
>>Sikke priser.! De MÅ da være gode.
>
Ja, derfor er jeg også ret spændt.
Jeg har købt for mere end 500,- pølser.
| |
Peter Larsen (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Peter Larsen |
Dato : 29-12-05 19:36 |
|
> Ja, derfor er jeg også ret spændt.
> Jeg har købt for mere end 500,- pølser.
>
Tro mig , de er gode , du vil ikke købe trestjernet mere
Jeg har lige spist mig igennem en Chorizo deroppe fra og det er simpelt hen
guf , i køleren ligger og venter en Valnødde pølse .
Har også prøvet div grill pølser og det er også helt i orden
Prisen hænger jo også sammen med indeholdet.
Mvh Peter
Godt Nytår til alle
| |
Ukendt (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 29-12-05 19:54 |
|
"Peter Larsen" <prl@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:43b42cc0$0$196$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> Tro mig , de er gode , du vil ikke købe trestjernet mere
Nej, det gør jeg HELT sikkert ikke, og har ikke gjort det i 15 år.
> Jeg har lige spist mig igennem en Chorizo deroppe fra og det er simpelt
> hen guf , i køleren ligger og venter en Valnødde pølse .
> Har også prøvet div grill pølser og det er også helt i orden
> Prisen hænger jo også sammen med indeholdet.
>
Lækkert, jeg ser allermest frem til kålpølserne.
| |
Mrs Krabappel (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Mrs Krabappel |
Dato : 29-12-05 20:58 |
|
Jeg har "testet" den berømte slagter på ferie sidste år og må sige at det er
ingen tvivl en af de bedste madsteder i DK!
Udover deres berømte slagteri produkter har de tons af andre spændende ting;
bl.a. Læsø salt, ja en banal og dyr salt, men jeg er for "nicheprodukter"
Sandra
| |
Emil (29-12-2005)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 29-12-05 22:42 |
|
Mrs Krabappel wrote:
>Udover deres berømte slagteri produkter har de tons af andre spændende ting;
>bl.a. Læsø salt, ja en banal og dyr salt, men jeg er for "nicheprodukter"
>
Det er skam også fint og godt til mange ting. Men læs dette
PDF-dokument:
< http://www.kemiinfo.kvl.dk/upload/biokemi_info/danskkemi/livetssalt.pdf>
så du bruger det de rigtige steder.
m.v.h. Emil
| |
Steen Jakobsen (30-12-2005)
| Kommentar Fra : Steen Jakobsen |
Dato : 30-12-05 14:51 |
|
"Emil" <emilsen@nowhere.invalid> skrev i en meddelelse
news:nql8r1deemtg680n3rb27aaegvq3kvo2el@4ax.com...
> >bl.a. Læsø salt, ja en banal og dyr salt, men jeg er for "nicheprodukter"
> >
>
> Det er skam også fint og godt til mange ting. Men læs dette
> PDF-dokument:
> < http://www.kemiinfo.kvl.dk/upload/biokemi_info/danskkemi/livetssalt.pdf>
> så du bruger det de rigtige steder.
Rart at få det frem. Jeg er sikker på at et par stykker her i gruppen vil
være blandt dem der helt sikkert mener at de kan smage forskel. Måske dem
der mener at de kan smage forskel på hvilken smør man bruger under
tilberedningen af chilli concarne
Steen.
| |
Emil (30-12-2005)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 30-12-05 22:24 |
|
Steen Jakobsen wrote:
>"Emil" skrev
>> Det er skam også fint og godt til mange ting. Men læs dette
>> PDF-dokument:
>> < http://www.kemiinfo.kvl.dk/upload/biokemi_info/danskkemi/livetssalt.pdf>
>> så du bruger det de rigtige steder.
>Rart at få det frem. Jeg er sikker på at et par stykker her i gruppen vil
>være blandt dem der helt sikkert mener at de kan smage forskel.
Spørgsmålet fik, i sin tid, fire af os til at blindsmage på salt.
Resultatet, efter gentagne forsøg, blev:
I sammenkogte retter og i saltopløsninger i vand (supper), var
der ingen signifikant forskel i bedømmelserne.
På bagværk (flutes) og smørrebrød var oplevelsen meget
differenceret, og afhang alene af krystallernes størrelse. Her
vandt de store krystaller, uanset herkomst.
Efter at have knust krystallerne til ensartede størrelser, kunne
ingen smage signifikant forskel i ovenstående diciplin.
Den sidste opgave var meget overraskende. Her skulle man fugte en
fingerspids på tungen, hvorefter en uvildig hjælper førte
fingeren til et ukendt salt, som man så skulle bedømme herkomsten
af. Ind imellem skylles munden med koldt vand, og forsøget
gentages tre gange på forskellige måder. Alle salte havde samme
kornstørrelse. Resultatet blev:
Himalayasalt: Karakter 10 af 10 mulige. Det er et meget blidt
salt, som det er vanskligt at overdocere. Ingen tvivl hos
testerne, alle var enige og kunne genkende saltet.
Havsalt: Karakter 5 af 10 mulige. De smager ens. Forskellen er,
hvor meget skibsmaling og kloarkaffald der findes i produktet.
Der var lidt uenighed hos testerne; men ingen signifikant
uenighed.
Mariager-salt (alm. bordsalt): Karakter 1 ud af 10 mulige. Lidt
synd, for det er det reneste salt vi kan købe. Smagen er _meget_
intens, og lidt bittert. Måske er det den bedste salt, hvis der
doseres lidt mindre?
Jeg/vi vil så konkludére, at i det varme køkken er det fløjtende
ligegyldigt, hvilket salt vi bruger, da ingen kan smage forskel.
Derimod vil det kolde køkken og bageriet vinde ved at bruge groft
salt som yderste pynt, uanset herkomst og pris.
m.v.h. Emil
| |
Max (30-12-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 30-12-05 22:42 |
|
Hej Emil
> Jeg/vi vil så konkludére, at i det varme køkken er det fløjtende
> ligegyldigt, hvilket salt vi bruger, da ingen kan smage forskel.
> Derimod vil det kolde køkken og bageriet vinde ved at bruge groft
> salt som yderste pynt, uanset herkomst og pris.
Jeg vil gerne give dig ret, på bordet foretrækker jeg en bøtte med
Maldon eller Gourmet salt, og det er såmændt ikke så meget
for smagens skyld, som det er en salttype der er så nem at
dosere direkte på maden.
Mvh Max
| |
Margrete Johansen (30-12-2005)
| Kommentar Fra : Margrete Johansen |
Dato : 30-12-05 09:46 |
|
<K.> wrote in message news:MtmdnUhl0IjobS7eRVnyjw@giganews.com...
> http://www.munch-skagen.dk/default.asp?page=specialiteter&status=bestil
>
> Er det så godt som det ser ud til?
> Er der noget jeg bare bør prøve hvis jeg bestiller igen?
> Hvordan er deres kålpølser?
>
> Jeg har bestilt følgende :
> Kålpølser -
> Peperonibidder -
> Brunch pølser -
> Skagen Griller -
> Mozzarellapølse -
> Texas Farmersalami -
> Ålerøget Spegepølse -
> Men må desværre vente 1 dag mere, før pakken ankommer.
Jeg har lige modtaget en skinke med posten, fra Skagen - glæder mig til at
smage den. Skal nok aflægge rapport, men jeg venter lige til iaften - tror
den fortjener selskab af et godt glas vin.....
Margrete
| |
Lars Bjerremand (31-12-2005)
| Kommentar Fra : Lars Bjerremand |
Dato : 31-12-05 12:55 |
|
Jeg har i mange år handlet med slagter Munch og kvaliteten har altid været i
top. ( det er prisen også )
Jeg har fået en kvalificeret, professionel og venlig hjælp både via e-mail
og pr. telefon
--
Med venlig hilsen
Lars Bjerremand
PS. Eventuelle stavefejl er opstået under transmission
<K.> skrev i en meddelelse news:MtmdnUhl0IjobS7eRVnyjw@giganews.com...
> http://www.munch-skagen.dk/default.asp?page=specialiteter&status=bestil
>
> Er det så godt som det ser ud til?
> Er der noget jeg bare bør prøve hvis jeg bestiller igen?
> Hvordan er deres kålpølser?
>
> Jeg har bestilt følgende :
> Kålpølser -
> Peperonibidder -
> Brunch pølser -
> Skagen Griller -
> Mozzarellapølse -
> Texas Farmersalami -
> Ålerøget Spegepølse -
> Men må desværre vente 1 dag mere, før pakken ankommer.
>
| |
Ukendt (31-12-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 31-12-05 13:01 |
|
"Lars Bjerremand" <123@456.78> skrev i en meddelelse
news:43b671a2$0$147$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg har i mange år handlet med slagter Munch og kvaliteten har altid været
> i top. ( det er prisen også )
> Jeg har fået en kvalificeret, professionel og venlig hjælp både via e-mail
> og pr. telefon
>
Er der noget du mener jeg bare SKAL prøve næste gang jeg bestiller?
| |
Rene' Hjorth (10-01-2006)
| Kommentar Fra : Rene' Hjorth |
Dato : 10-01-06 22:36 |
|
[<K.> | Thu, 29 Dec 2005 15:19:36 +0100]
> http://www.munch-skagen.dk/default.asp?page=specialiteter&status=bestil
>Er det så godt som det ser ud til?
Jeps, det er nok Danmarks ultimative "pølsemester"!
Blandt mine favoritter er bl.a. også:
Holsteiner
(Varenr. 1034)
Fremstillet af skinkekød og brystflæsk. Grovhakket. Mildt krydret. Meget
fedtfattig. Vægt: 700 g.
Italiensk Spegepølse
(Varenr. 1065)
m. soltørrede tomater. Fremstillet af oksekød, skinkekød og spæk. Krydret
med bl.a. peber, koriander, hvidløg og soltørrede tomater.
Vægt: 450 g.
Han plejer også at have en mozzarellapølse, med store stykker
bøffelmozzarella, men jeg kan ikke finde den?
Næste gang bestiller jeg nok også følgende - den lyder ret interessant:
Skagenskinke spegepølse
(Varenr. 1073)
Med hele stykker skagenskinke
Mvh René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk
| |
Ukendt (10-01-2006)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 10-01-06 23:13 |
|
"Rene' Hjorth" <rene@hjorth.com> skrev i en meddelelse
news:lt98s1988oi7gi2ikvqflpa85uvaak0bsl@4ax.com...
> Han plejer også at have en mozzarellapølse, med store stykker
> bøffelmozzarella, men jeg kan ikke finde den?
>
Den her ?
http://www.munch-skagen.dk/images/varesortiment/dscf0067.jpg
Under RØGEDE OG KOGTE PØLSETYPER.
| |
|
|