"mcloud" <kim@lechef.dk> wrote in message
news:43aaaa78$0$15787$14726298@news.sunsite.dk...
> Her er min hjemmelavede is:
>
>
> 4 æggeblommer
> 50 g sukker
> 3/4 liter piskefløde
> 1 hel stang vanilie
Jeg plejer også at bruge æggehvider, i denne opskrift ville jeg bruge 4 stk.
De skal piskes stive, og vendes i, når æg og fløde er vendt sammen.
På den måde bliver isen mere luftig og lækker; efter min mening
Eva
>
> Æggene piskes luftige med sukkeret.
>
> Fløden piskes stiv,Vanilie kornene fra stangen tilsættes og vendes i
> æggemassen.
>
> Der skal ikke røres i ismassen under frysning. Kan evt. serveres med lun
> jordbærsovs.
>
> Eller isen kan tilsættes hakket chokolade eller rosiner der har ligget i
> evt. rom,eller hakket dajm.
> --
> Mvh
> mcloud
>
>
>