"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:43a6e7dc$0$175$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> To ting:
> Hvorfor skal de være kolde?
>
> Jeg husker ikke hvem, men en kendt tv-kok hævdede også at god smag
sidder i
> de dele vi normalt kasserer, og så nævnte han en række kødvarer
deriblandt
> grisetæer, nyrer, brisler, kråse og sikkert flere. Hans pointe var at
det
> "fine" kød ikke smager af noget: bøf, kyllingefilet, mørbrad, måske
noget man
> skulle tænke over.
>
venligst
> Ralph
Hej Ralph.
Til det første: Det er meget lækrere med tæer fra køleskabet, og hvis de
endelig skulle serveres varme, var der ingen fast gele omkring.
Jeg har dog også fået tæer varme, men de var pandestegte og brunede efter
sukkertilsætning. Smagte også godt.
Kråser samt grillede brisler smager fortræffeligt, men nyrer har jeg ikke
været
heldig med. Jeg varmede dem vist for meget, for pludselig steg der en
tydelig
urinøs lugt op fra panden, og så røg nyrestykkerne i skraldespanden.
Nyrerne
var skam flækket og udvasket godt inden. Engelsk Kidney & Beans og Stake
and
Kidney Pie derimod holder jeg meget af.
Og så lige: en grillstegt bøf er nu ikke at foragte. Men der skal både
peber og
salt til - uden ville den ikke smage af så meget, så der kan måske være
lidt om
det sidste, du skriver.
Venlig hilsen
Aksel
----------------------------------------
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 329 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her:
www.spamfighter.dk