Hej
Jeg var et bette smut over grænsen mod tyskland i mandags, og kom til at
kikke på deklarationerne over diverse typer chokolade..
Tager man den blå pakke chokolade (Block schokolade) fra Carletti, så ser
man jo det indeholder 48% kakao og består af Sukker, kakaomasse, kakaosmør,
emulgator E322..
Jeg kikkede så på overtrækschokolade, den bestod kun af 31% chokolade og
ellers indgredienser som Block i samme rækkefølge, men det kostede bare 5
gange så meget.
Kan man bruge Block som overtræk til diverse slik, eller er der forskel?
Men hvis man direkte kan bruge mængden af kakao som en ledetråd af kvalitet,
hvorfor er overtræk så så meget dyrere? Den billige har jo trods alt godt
50% mere kakao, end den dyre..
Mvh Hauge
--
For at verificere afsenderen af dette indlæg kan du klikke her:
<
http://newscheck.smart-tech.dk/20051214204622@smart-tech.dk>
På samme domæne som afsenderen af dette indlæg, ses headerne.