/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvad er Coppa??
Fra : Kim Christiansen


Dato : 08-12-05 17:18

Hej alle.

Jeg håber I kan hjælpe mig! Jeg sidder med det udmærkede magasin "Gastro" og
har besluttet mig for at prøve en af deres opskrifter i weekenden. Det er en
opskrift på Osso Bucco af vildtkød. I den opskrift står der, at der skal
100gr. Coppa i retten. Problemet er at jeg ikke ved, hvad det er, og hvor
det kan købes. Kan I løse gåden?

På forhånd tak

Mvh
Kim Christiansen



 
 
Max (08-12-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 08-12-05 17:28

Hej Kim

> 100gr. Coppa i retten. Problemet er at jeg ikke ved, hvad det er, og hvor
> det kan købes. Kan I løse gåden?

Den slags løses ved at skrive ordet i Google.

Det er en italiens pølse lavet af nakke-kam, mon ikke at man kan
bruge en almindelig salami.

http://www.italy.dk/mad/salumi/salumi.htm

Mvh Max



Kim Christiansen (08-12-2005)
Kommentar
Fra : Kim Christiansen


Dato : 08-12-05 17:40

Hej Max.

Jeg var åbenbart ikke helt vågen, da jeg Google'de. Det er godt du er Tak
for hjælpen.

Mvh Kim
"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:43985dc6$0$84023$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej Kim
>
>> 100gr. Coppa i retten. Problemet er at jeg ikke ved, hvad det er, og hvor
>> det kan købes. Kan I løse gåden?
>
> Den slags løses ved at skrive ordet i Google.
>
> Det er en italiens pølse lavet af nakke-kam, mon ikke at man kan
> bruge en almindelig salami.
>
> http://www.italy.dk/mad/salumi/salumi.htm
>
> Mvh Max
>
>



Peter Fleinert (08-12-2005)
Kommentar
Fra : Peter Fleinert


Dato : 08-12-05 20:59

Jeg køber coppa i en butik i Randers, og der drejer det sig om lufttørret
nakkekam. Jeg har dog aldrig set det det som pølse, men den jeg køber kan
godt ligne pølse af udseende.
Hilsen Peter.

Jette (09-12-2005)
Kommentar
Fra : Jette


Dato : 09-12-05 10:15

Det må være muligt at bruge Parmaskinke eller anden tørret skinke uden at
opskriften bliver ukendelig. Hilsen Jette
"Peter Fleinert" <p_fleinert@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news.s1hdsjhn7nanql@torsdag...



Kim Christiansen (09-12-2005)
Kommentar
Fra : Kim Christiansen


Dato : 09-12-05 13:32

Hej Jette

Jeg har netop været ude og shoppe. Det endte med, at jeg købte noget
lufttørret skinke, så må jeg se hvordan det virker.

Tak for hjælpen

Mvh Kim
"Jette" <sussex25@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:43994b29$0$46985$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Det må være muligt at bruge Parmaskinke eller anden tørret skinke uden at
> opskriften bliver ukendelig. Hilsen Jette
> "Peter Fleinert" <p_fleinert@yahoo.com> skrev i en meddelelse
> news.s1hdsjhn7nanql@torsdag...
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste