|
| Kamstegens hemmelighed Fra : Bo Warming |
Dato : 29-11-05 06:44 |
|
Ved at lade 107 g svinekam blive til 100 g vare og ødsle med glukose
har SteffHoulberg overgået tulipanbrødrene, Pålækkert og min mors
(elendige, tørre) juleflæskesteg, som vi åd koldt af pligt til nytår.
Der er ingen fedtrand på de 120 g pålæg jeg købte dyrt i NEtto
Smagen er som om de forsvundne 7 g kød er blevet til svineboullion som
fibrene er pumpet med.
Stegt i vegetabilsk olie - måske svinefedt er noget lort, ihvertfald
er det skønt at være fri gor den blævrende fedtkant
"Når du er sulten for sjov" kunne de skrive
At få ordentlig svær på flæskesteg er der vist ingen sikkeropskrift
på, er der?
Og når det perfekte vådtfede knas på en lykkens dag opnås, så kan det
vist aldrig gøres langtidsholdbart
| |
Thomas Peter Bitsch (29-11-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 29-11-05 18:52 |
|
Bo Warming <bwng@bwng.dk> skrev:
>Ved at lade 107 g svinekam blive
>til 100 g vare og ødsle med glukose
>har SteffHoulberg overgået
>tulipanbrødrene, Pålækkert og min mors
>(elendige, tørre) juleflæskesteg,
>som vi åd koldt af pligt til nytår.
>Der er ingen fedtrand på de 120 g
>pålæg jeg købte dyrt i NEtto
>Smagen er som om de forsvundne 7 g
>kød er blevet til svineboullion som
>fibrene er pumpet med.
>Stegt i vegetabilsk olie - måske
>svinefedt er noget lort, ihvertfald
>er det skønt at være fri gor den
>blævrende fedtkant
>"Når du er sulten for sjov" kunne de skrive
>
>At få ordentlig svær på flæskesteg
>er der vist ingen sikkeropskrift
>på, er der?
>Og når det perfekte vådtfede knas
>på en lykkens dag opnås, så kan det
>vist aldrig gøres langtidsholdbart
Hvad er det helt nøjagtig du vil fortælle?
Vits Breaks
| |
Bo Warming (30-11-2005)
| Kommentar Fra : Bo Warming |
Dato : 30-11-05 01:08 |
|
"Thomas Peter Bitsch (slet QO3WF)" <vitsbreaks@QO3WFsol.dk> wrote in
message news:11332869660.439136480463088@dtext.news.tele.dk...
> Bo Warming <bwng@bwng.dk> skrev:
>>Ved at lade 107 g svinekam blive
>>til 100 g vare og ødsle med glukose
>>har SteffHoulberg overgået
>>tulipanbrødrene, Pålækkert og min mors
>>(elendige, tørre) juleflæskesteg,
>>som vi åd koldt af pligt til nytår.
>>Der er ingen fedtrand på de 120 g
>>pålæg jeg købte dyrt i NEtto
>>Smagen er som om de forsvundne 7 g
>>kød er blevet til svineboullion som
>>fibrene er pumpet med.
>>Stegt i vegetabilsk olie - måske
>>svinefedt er noget lort, ihvertfald
>>er det skønt at være fri gor den
>>blævrende fedtkant
>>"Når du er sulten for sjov" kunne de skrive
>>
>>At få ordentlig svær på flæskesteg
>>er der vist ingen sikkeropskrift
>>på, er der?
>>Og når det perfekte vådtfede knas
>>på en lykkens dag opnås, så kan det
>>vist aldrig gøres langtidsholdbart
>
> Hvad er det helt nøjagtig du vil fortælle?
Flere ting på en gang - går det for hurtigt for dig?
Bl.a. ville jeg stille spørgsmål om svær, som jeg har fået et godt
svar på.
Ynder du bodega-debat Bøvs. Selvbøvs ?.
| |
Thomas Peter Bitsch (30-11-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 30-11-05 07:11 |
|
Bo Warming <bwng@bwng.dk> skrev:
>"Thomas Peter Bitsch (slet QO3WF)" <vitsbreaks@QO3WFsol.dk>
wrote in
>message news:11332869660.439136480463088@dtext.news.tele.dk...
>> Bo Warming <bwng@bwng.dk> skrev:
>>>Ved at lade 107 g svinekam blive
>>>til 100 g vare og ødsle med glukose
>>>har SteffHoulberg overgået
>>>tulipanbrødrene, Pålækkert og min mors
>>>(elendige, tørre) juleflæskesteg,
>>>som vi åd koldt af pligt til nytår.
>>>Der er ingen fedtrand på de 120 g
>>>pålæg jeg købte dyrt i NEtto
>>>Smagen er som om de forsvundne 7 g
>>>kød er blevet til svineboullion som
>>>fibrene er pumpet med.
>>>Stegt i vegetabilsk olie - måske
>>>svinefedt er noget lort, ihvertfald
>>>er det skønt at være fri gor den
>>>blævrende fedtkant
>>>"Når du er sulten for sjov" kunne de skrive
>>>
>>>At få ordentlig svær på flæskesteg
>>>er der vist ingen sikkeropskrift
>>>på, er der?
>>>Og når det perfekte vådtfede knas
>>>på en lykkens dag opnås, så kan det
>>>vist aldrig gøres langtidsholdbart
>>
>> Hvad er det helt nøjagtig du vil fortælle?
>
>Flere ting på en gang - går det for hurtigt for dig?
>Bl.a. ville jeg stille spørgsmål om svær, som jeg har fået et
godt
>svar på.
>
>Ynder du bodega-debat Bøvs. Selvbøvs ?.
Kommer ikke på bodegaer, så du har ret, det går nok for hurtigt
for mig, men måske jeg skulle frekventere værtshuse for at kunne
følge dig. At lave flæskesvær er ikke mere vanskelig end selv
jeg kan finde ud af det.
Håber du må have en god jul, og husk Netto har lukket 24.
december, men så kan du nok finde en bodega.
Vits Breaks
| |
Ove Kristensen (29-11-2005)
| Kommentar Fra : Ove Kristensen |
Dato : 29-11-05 23:48 |
|
"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:EURif.1156$b8.357@fe37.usenetserver.com...
> At få ordentlig svær på flæskesteg er der vist ingen sikkeropskrift på, er
> der?
Joohh, du kan gnide sværen med eddike inden stegningen.
Med venlig hilsen
fra
OveK.
| |
HC (02-12-2005)
| Kommentar Fra : HC |
Dato : 02-12-05 16:04 |
|
> Joohh, du kan gnide sværen med eddike inden stegningen.
Knald stegen op under grillen, efter stegning, i en 2 minutters tid på fuld
knald... Det får altid sværen til at blive sprød, med luftbobler, etc..
HC
| |
|
|