|
| stegte ål - nogle tips/tricks? Fra : Kim Schulz |
Dato : 26-11-05 17:01 |
|
hejsa
Aftenens menu står på stegte ål, men jeg tænkte om der var nogen gode
tricks til at gøre dem endnu bedre (end bare vendt i rugmel og så stegt
i smør).
Nogen der har nogle gode tips og tricks ?
| |
Max (26-11-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 26-11-05 17:49 |
|
Hej
>Aftenens menu står på stegte ål, men jeg tænkte om der var nogen gode
>tricks til at gøre dem endnu bedre (end bare vendt i rugmel og så stegt
>i smør).
Ja og så serveret med stuvede kartofler og æbleflæsk.
Andet vil da være synd og skam.
Mvh Max
| |
Thomas Peter Bitsch (26-11-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 26-11-05 18:28 |
|
Max <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> skrev:
>Hej
>
>>Aftenens menu står på stegte ål,
>>men jeg tænkte om der var nogen gode
>>tricks til at gøre dem endnu bedre
>>(end bare vendt i rugmel og så stegt
>>i smør).
>
>Ja og så serveret med stuvede
>kartofler og æbleflæsk.
>
>Andet vil da være synd og skam.
>
>Mvh Max
Æbleflæsk, den har jeg aldrig hørt før. Hvor kommer den egnsret
fra? Stuvede kartofler og så en snaps for hvert "ben", de lægges
rundt på kanten af tallerkenen, og når man er er hele vejen
rundt, er man mæt - og fuld. Se det er ål.
Vits Breaks
| |
Max (27-11-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 27-11-05 03:12 |
|
Hej
> Æbleflæsk, den har jeg aldrig hørt før. Hvor kommer den egnsret
Østjylland hvor jeg er vokset op i en famile der fiskede med bundgarn på
fjorden.
> rundt på kanten af tallerkenen, og når man er er hele vejen
> rundt, er man mæt - og fuld. Se det er ål.
Og starter man på runde 2, ja så skal den fuldføres :)
Mvh Max
| |
mcloud (26-11-2005)
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 26-11-05 18:33 |
|
Hej med jer
Ville lige sige at iskold vodka også er glimrende til stegt ål og husk
endelig masser af friskpresset citron
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
| |
mcloud (26-11-2005)
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 26-11-05 18:35 |
|
Upssssss ,glemte lige friskhakket persille til de forstuvede kartoflerne
mvh mcloud
| |
Thomas Peter Bitsch (26-11-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 26-11-05 18:51 |
|
mcloud <kim@lechef.dk> skrev:
>Hej med jer
>Ville lige sige at iskold vodka
>også er glimrende til stegt ål og husk
>endelig masser af friskpresset citron
>
>--
>Mvh
>Kim Rasmussen
> www.leChef.dk
Lemon vodka?
Vits Breaks
| |
Ukendt (26-11-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 26-11-05 18:11 |
|
On Sat, 26 Nov 2005 17:01:15 +0100, Kim Schulz wrote:
> hejsa
> Aftenens menu står på stegte ål, men jeg tænkte om der var nogen gode
> tricks til at gøre dem endnu bedre (end bare vendt i rugmel og så stegt
> i smør).
> Nogen der har nogle gode tips og tricks ?
Hov, du glemte æg og rasp. Og hvad med snapsen og de stuvede kartofler med
smørklat?
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen
| |
Lars Holst (26-11-2005)
| Kommentar Fra : Lars Holst |
Dato : 26-11-05 20:21 |
|
Kim Schulz <kim@schulz.dk> said in news:20051126170115.2ed4ef8e@laptopia:
> hejsa
> Aftenens menu står på stegte ål, men jeg tænkte om der var nogen gode
> tricks til at gøre dem endnu bedre (end bare vendt i rugmel og så stegt
> i smør).
> Nogen der har nogle gode tips og tricks ?
Der skal da ikke stuvede kartofler til men persillesovs og nye eller
asparges kartofler og masser af citronskiver en lager øl og hollandske
Genever snaps til.
Mums.
--
Lars Holst
| |
|
|