|
| Opskrift på fiskefileter Fra : Ukendt |
Dato : 22-11-05 00:42 |
|
Vi er 16-20 mand der skal have en herrejulefrokost og jeg har fået den
opgave at skal sørge for stegte fiskefileter. Er der nogen der har en
opskrift, der er lidt mere spændende end den traditionelle, altså mel,
rasp og stegt i pande.
mvh Falcon
| |
Kevin Edelvang (22-11-2005)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 22-11-05 10:02 |
|
Falcon wrote:
> Vi er 16-20 mand der skal have en herrejulefrokost og jeg har fået den
> opgave at skal sørge for stegte fiskefileter. Er der nogen der har en
> opskrift, der er lidt mere spændende end den traditionelle, altså mel,
> rasp og stegt i pande.
Efter min mening får man sjældent bedre mad end den helt skrabede
udgave: De friskflåede fileter vendes i mel krydret med salt og peber og
steges i godt smør på panden, til de er gyldne. Serveres med det samme
med en citronbåd og lækker, hjemmerørt remoulade. Så synger fuglene for mig!
Rasp kan man få på grillbaren
Mvh
Kevin Edelvang
| |
Thomas Peter Bitsch (22-11-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 22-11-05 18:45 |
|
Kevin Edelvang <virker@ikke.invalid> skrev:
>Falcon wrote:
>
>> Vi er 16-20 mand der skal have en
>>herrejulefrokost og jeg har fået den
>> opgave at skal sørge for stegte
>>fiskefileter. Er der nogen der har en
>> opskrift, der er lidt mere
>>spændende end den traditionelle, altså mel,
>> rasp og stegt i pande.
>
>Efter min mening får man sjældent
>bedre mad end den helt skrabede
>udgave: De friskflåede fileter vendes
>i mel krydret med salt og peber og
>steges i godt smør på panden, til de
>er gyldne. Serveres med det samme
>med en citronbåd og lækker,
>hjemmerørt remoulade. Så synger
>fuglene for mig!
>
>Rasp kan man få på grillbaren
>
>Mvh
>Kevin Edelvang
Ja, det må være måden, hvis det skal være lækkert.
Hjemmerørt remoulade lyder godt, har du også en opskrift her.
Vits Breaks
| |
Thomas Peter Bitsch (25-11-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 25-11-05 17:11 |
|
Kevin Edelvang <virker@ikke.invalid> skrev:
>Falcon wrote:
>
>> Vi er 16-20 mand der skal have en
>>herrejulefrokost og jeg har fået den
>> opgave at skal sørge for stegte
>>fiskefileter. Er der nogen der har en
>> opskrift, der er lidt mere
>>spændende end den traditionelle, altså mel,
>> rasp og stegt i pande.
>
>Efter min mening får man sjældent
>bedre mad end den helt skrabede
>udgave: De friskflåede fileter vendes
>i mel krydret med salt og peber og
>steges i godt smør på panden, til de
>er gyldne. Serveres med det samme
>med en citronbåd og lækker,
>hjemmerørt remoulade. Så synger
>fuglene for mig!
>
>Rasp kan man få på grillbaren
>
>Mvh
>Kevin Edelvang
Kevin - er du gået sukkerkold? opskrift på hjemmelaver remoulade
efterlyses. Haster, det er snart jul.
Vits Breaks
| |
Lars Knudsen (22-11-2005)
| Kommentar Fra : Lars Knudsen |
Dato : 22-11-05 10:49 |
|
Hej,
On Tue, 22 Nov 2005 00:41:51 +0100, Falcon <falcon1atemaildotdk>
wrote:
>Vi er 16-20 mand der skal have en herrejulefrokost og jeg har fået den
>opgave at skal sørge for stegte fiskefileter. Er der nogen der har en
>opskrift, der er lidt mere spændende end den traditionelle, altså mel,
>rasp og stegt i pande.
Det bliver sprøde og lækre hvis de får en tur i frituren!
** Lars
| |
Jakob (22-11-2005)
| Kommentar Fra : Jakob |
Dato : 22-11-05 11:03 |
|
"Falcon" <falcon1atemaildotdk> skrev i en meddelelse
news:hlm4o159dovl0mo3i9odem1bjmghsts9vk@4ax.com...
>
> Vi er 16-20 mand der skal have en herrejulefrokost og jeg har fået den
> opgave at skal sørge for stegte fiskefileter. Er der nogen der har en
> opskrift, der er lidt mere spændende end den traditionelle, altså mel,
> rasp og stegt i pande.
>
Husk endelig at dyppe dem i pisket æg inden du kommer rasp på...
| |
Benedikte Brisson (22-11-2005)
| Kommentar Fra : Benedikte Brisson |
Dato : 22-11-05 13:01 |
|
"Falcon" <falcon1atemaildotdk> skrev i en meddelelse
news:hlm4o159dovl0mo3i9odem1bjmghsts9vk@4ax.com...
>
> Vi er 16-20 mand der skal have en herrejulefrokost og jeg har fået den
> opgave at skal sørge for stegte fiskefileter. Er der nogen der har en
> opskrift, der er lidt mere spændende end den traditionelle, altså mel,
> rasp og stegt i pande.
Hvis du absolut vil panere i rasp og ikke i rugmel, kan du smide et par
skefulde hakkede mandler i raspen.
Venlig hilsen Dikte
----------------------------------------
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 1526 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her: www.spamfighter.dk
| |
Frank Løkkegaard (22-11-2005)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 22-11-05 14:09 |
|
Falcon <falcon1atemaildotdk> on tirsdag 22. november 2005 at 0:41 +0100
wrote:
>Vi er 16-20 mand der skal have en herrejulefrokost og jeg har fået den
>opgave at skal sørge for stegte fiskefileter. Er der nogen der har en
>opskrift, der er lidt mere spændende end den traditionelle, altså mel,
>rasp og stegt i pande.
Du kan jo evt vælge at droppe fladfisken og i stedet servere en stegt
sildefilet, vendt i rugmel - ikke noget med pisket æg eller slags stads.
Det letteste er at hælde lidt rugmel i en plast pose, derefter filetterne
i. Hold posen lukket og ryst indtil alle fisk er vendt i melet.
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
| |
Ralph (22-11-2005)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 22-11-05 20:22 |
|
"Falcon" <falcon1atemaildotdk> skrev i en meddelelse
news:hlm4o159dovl0mo3i9odem1bjmghsts9vk@4ax.com...
> opskrift, der er lidt mere spændende end den traditionelle, altså mel,
> rasp og stegt i pande.
Sikkert en forglemmelse fra din side, men mel, æg/mælk, rasp og stegt i
pande er metoden her, for at peppe dem lidt op, så plejer jeg at tilføje
rugmel, friskrevet parmesanost og sesamfrø i raspen.
--
venligst
Ralph
| |
|
|