|
| Pølsesalat fra slagteren? Fra : Henning Lund |
Dato : 21-11-05 13:45 |
|
Vi har en knægt som godt kan lide at have vores slagters pølsesalat med
på madpakken, jeg var så ved at prøve at lave den selv her i går, men
det var nu ikke så godt, salaten smagte som slagterens, men den er
vandet i det, ikke den tykke konsistens som slagterens.
Hvordan bærer slagteren sig ad med at få salaten så tyk at man kan styre
den på brød.
Ingredienserne er:
Pølser
Cremefraiche
purløg
lidt citron, lidt salt og lidt sød fransk sennep.
Kan man gøre noget ved cremefraichen for at få den tyk?
--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021 - mail: hl"snabela"lite.dk
http://sitecenter.dk/freespace bla.med lidt køb & salg
| |
Frank Løkkegaard (21-11-2005)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 21-11-05 13:59 |
|
"Henning Lund" <falsk_adresse@noget.invalid> on mandag 21. november 2005
at 13:44 +0100 wrote:
>Kan man gøre noget ved cremefraichen for at få den tyk?
Det er meget simpelt - den skal afdryppes.
Tag din sigte, læg et kaffefilter i, hæld cremefraiche i filteret. Lad det
stå en times tid eller to, og det er klartil brug.
Du vil blive overrasket over hvor meget vand der drypepr fra
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
| |
Henning Lund (21-11-2005)
| Kommentar Fra : Henning Lund |
Dato : 21-11-05 14:48 |
|
Frank Løkkegaard <fl@net.dialog.dk> skrev:
> Tag din sigte, læg et kaffefilter i, hæld cremefraiche i filteret.
> Lad det stå en times tid eller to, og det er klartil brug.
> Du vil blive overrasket over hvor meget vand der drypepr fra
Jøsses, er det virkelig det eneste, jeg takker for svaret og går fluks
igang.
--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021 - mail: hl"snabela"lite.dk
http://sitecenter.dk/freespace bla.med lidt køb & salg
| |
Max (21-11-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 21-11-05 14:52 |
|
Hej Henning
> Jøsses, er det virkelig det eneste, jeg takker for svaret og går fluks
> igang.
Undskyld, men har du spurgt slagteren om han vil fortælle
dig sine hemligheder omkring salaten ?
Mvh Max
| |
Henning Lund (21-11-2005)
| Kommentar Fra : Henning Lund |
Dato : 21-11-05 15:00 |
|
Max <max_jens@post9.tele.dk.invalid> skrev:
> Undskyld, men har du spurgt slagteren om han vil fortælle
> dig sine hemligheder omkring salaten ?
Bæstet har ferielukket, og forøvrigt er han ikke til at rykke opskrifter
u a.
--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021 - mail: hl"snabela"lite.dk
http://sitecenter.dk/freespace bla.med lidt køb & salg
| |
Max (21-11-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 21-11-05 15:40 |
|
Hej Henning
> Bæstet har ferielukket, og forøvrigt er han ikke til at rykke opskrifter
> u a.
Kedeligt, mange slagtere er ellers ikke kede af at fortælle om
deres hemligheder bare man er et kendt ansigt.
Mvh Max
| |
Ukendt (21-11-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 21-11-05 15:34 |
|
"Henning Lund" <falsk_adresse@noget.invalid> skrev i en meddelelse
news:4381c109$0$159$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> Ingredienserne er:
> Pølser
> Cremefraiche
> purløg
> lidt citron, lidt salt og lidt sød fransk sennep.
I den delikatesseafdeling jeg arbejdede i, brugte vi Ravigotte i stedet for
den søde, franske sennep, samt det, der hedder Salatmayonnaise (den er vist
fra Kraft) i stedet for creme fraiche.
Tina
| |
Henning Lund (21-11-2005)
| Kommentar Fra : Henning Lund |
Dato : 21-11-05 16:23 |
|
Tina A. <wunjo ( a ) webspeed.dk> skrev:
> I den delikatesseafdeling jeg arbejdede i, brugte vi Ravigotte i
> stedet for den søde, franske sennep, samt det, der hedder
> Salatmayonnaise (den er vist fra Kraft) i stedet for creme fraiche.
Ok men så er det jo lige det om smagen er den samme som ved brug af
Cremefraichen.
--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021 - mail: hl"snabela"lite.dk
http://sitecenter.dk/freespace bla.med lidt køb & salg
| |
Frank Løkkegaard (21-11-2005)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 21-11-05 16:01 |
|
"Henning Lund" <falsk_adresse@noget.invalid> on mandag 21. november 2005
at 14:48 +0100 wrote:
>Jøsses, er det virkelig det eneste, jeg takker for svaret og går fluks
>igang.
Det er tricket her i huset - og når du samtidig skrev, at smagen var som
den skulle være, så var det at jeg tænkte...
Skriv gerne tilbage om resultatet.
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
| |
Henning Lund (21-11-2005)
| Kommentar Fra : Henning Lund |
Dato : 21-11-05 16:42 |
|
Frank Løkkegaard <fl@net.dialog.dk> skrev:
> Det er tricket her i huset - og når du samtidig skrev, at smagen var
> som den skulle være, så var det at jeg tænkte...
> Skriv gerne tilbage om resultatet.
10 minutter, så er der gået 2 timer.
--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021 - mail: hl"snabela"lite.dk
http://sitecenter.dk/freespace bla.med lidt køb & salg
| |
Henning Lund (21-11-2005)
| Kommentar Fra : Henning Lund |
Dato : 21-11-05 17:20 |
|
Henning Lund <falsk_adresse@noget.invalid> skrev:
> 10 minutter, så er der gået 2 timer.
Ser meget fornuftigt ud, jeg venter spændt på resultatet efter den
færdige blanding har stået et par timer i køleskabet. Håber det holder
konsistensen.
--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021 - mail: hl"snabela"lite.dk
http://sitecenter.dk/freespace bla.med lidt køb & salg
| |
Lapzig (21-11-2005)
| Kommentar Fra : Lapzig |
Dato : 21-11-05 17:35 |
|
"Henning Lund" <falsk_adresse@noget.invalid> wrote in message
news:4381c109$0$159$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Ingredienserne er:
> Pølser
Er det wienerpølser og skal de steges/koges først?
| |
Henning Lund (21-11-2005)
| Kommentar Fra : Henning Lund |
Dato : 21-11-05 20:25 |
|
Lapzig <lapzig@invalid.invalid> skrev:
> Er det wienerpølser og skal de steges/koges først?
Alm røde fra posen.
--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021 - mail: hl"snabela"lite.dk
http://sitecenter.dk/freespace bla.med lidt køb & salg
| |
|
|