"Falcon" <falcon1atemaildotdk> wrote in message
news:29e3o1t6gpn2lkf9v5e8bmcduuhcgu9gam@4ax.com...
> On Sun, 20 Nov 2005 17:53:40 +0100, "nana sørensen"
> <nanatorsk@phobia.dk> wrote:
>
>
>>>
>>
>>Hejsa...
>>
>>Vores er en tefal til otte personer og den er GOD. Rigtig god...Vi havde
>>en
>>anden før, og den varmede som vinden blæser, dvs slet ikke nok, og ikke
>>lige
>>meget i skufferne under.
>>Tefal er rigtig god, og har en fornuftig form. den er firkantet, og
>>skufferne kan sættes i på begge sider, hvis det giver mening. Det er meget
>>smart, hvis man er færre end otte og derfor har flere skuffer. Den er nem
>>at
>>rengøre, pladen øverst kan tages af og der er ikke ret mange krinkelkroge
>>som er svære at komme til. Slip-letten er også rigtig fin. man skal
>>nærmest
>>gøre en indsats for at få tingene til at brænde på. Selv små æggekager med
>>ost smelter ikke fast i skufferne. Ros ros ros. Medmindre nogle andre
>>anbefaler noget andet, så hop på en tefal.
>>
> Jeg har også en Tefal stående, men bruger den aallllt for lidt, har du
> nogle gode opskrifter til hvad du bruger "skufferne" til?
>
> mvh Falcon
Jeg plejer at piske nogle æg og hælde æggemasse i en kande. 8evt smide salt
og peber i) Så er det nemt at hælde lidt op i en skuffe, drysse med læg,
ost, skinketern, champignon osv. Haps lille omelet. Du kan også finde en
opskrift på amerikanske pandekager, du ved dem der hæver en smule. de bliver
også superduper i skufferne. Ellers bruger vi dem bare til det som er fot
småt til at trille rundt ovenpå grillen. champignon og tomat i skiver,
ristede løg osv. Æggekager gør altid lykke. husk at blande slat og peber i,
og stil en ske i, så man kan røre et par gange inden man hælder, det er
VILDT meget nemmere end at alle sidder og fedter med æg i skuffer der flyder
over fordi man ikke kan nå saltet osv. LOL