|
| velkomstdrink til nytår Fra : Ukendt |
Dato : 18-11-05 22:55 |
|
Hej
Har nogen en ide til en ny og anderledes velkomstdrink til brug ved
nytårsaften, i selsskab med seriøse men også festglade mennesker. Gerne med
spiritus, men ikke det alene.
Desuden søges ideer til "velkomstbidder", der også skal være noget andet,
end det vi plejer...
Hilsen Anette
| |
Max (18-11-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 18-11-05 23:08 |
|
Hej
> Har nogen en ide til en ny og anderledes velkomstdrink til brug ved
> nytårsaften, i selsskab med seriøse men også festglade mennesker. Gerne
med
> spiritus, men ikke det alene.
Kan man ikke lave noget i sådanne nogle frys selv ispindeposer ?
Mvh Max
| |
ASKF (19-11-2005)
| Kommentar Fra : ASKF |
Dato : 19-11-05 09:24 |
|
<.> ytrede sig i <437e4d92$0$8862$edfadb0f@dread14.news.tele.dk> med
dette:
>Hej
>
>Har nogen en ide til en ny og anderledes velkomstdrink til brug ved
>nytårsaften, i selsskab med seriøse men også festglade mennesker. Gerne med
>spiritus, men ikke det alene.
>
>Desuden søges ideer til "velkomstbidder", der også skal være noget andet,
>end det vi plejer...
Velkomstdrink:
- Mangolikør, Contreux, sprite/muserende vin
- Smag evt. til med lemon eller citronsaft, da det ellers godt kan blive
for sødt.
Kan også mixes sammen med div. frugtdrinks som laves i blender.
Velkomstbid:
- Pindemadder med saltkød og asparges (saltkøddet rulles rundt om
aspargesen) på små stykker hvidt brød.
--
Allan Stig Kiilerich Frederiksen
"When you try to change a mans paradigm, you must keep in mind that he
can hear you only through the filter of the paradigm he holds."
-Myron Tribus
| |
Thomas Peter Bitsch (19-11-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 19-11-05 15:01 |
|
.. skrev:
>Hej
>
>Har nogen en ide til en ny og
>anderledes velkomstdrink til brug ved
>nytårsaften, i selsskab med seriøse
>men også festglade mennesker. Gerne med
>spiritus, men ikke det alene.
>
>Desuden søges ideer til
>"velkomstbidder", der også skal være
>noget andet,
>end det vi plejer...
>
>Hilsen Anette
Jeg vil foreslå Kirr - en rigtig god tør Champagne (ikke
mousserende vin) tilsat Creme de Cassis. Glaskanten fugtes og
drejes rundt i sukker, så det ser iset ud.
Velkomstbidder:Canape`s med andemousse, og Beluga caviar (hver
for sig).
God fest
Vits Breaks
| |
ASKF (20-11-2005)
| Kommentar Fra : ASKF |
Dato : 20-11-05 19:20 |
|
slet ANE8B ytrede sig i <11324090790.53622611312402@dtext.news.tele.dk>
med dette:
>. skrev:
>>Hej
>>
>>Har nogen en ide til en ny og
>>anderledes velkomstdrink til brug ved
>>nytårsaften, i selsskab med seriøse
>>men også festglade mennesker. Gerne med
>>spiritus, men ikke det alene.
>>
>>Desuden søges ideer til
>>"velkomstbidder", der også skal være
>>noget andet,
>>end det vi plejer...
>>
>>Hilsen Anette
>
>Jeg vil foreslå Kirr - en rigtig god tør Champagne (ikke
>mousserende vin) tilsat Creme de Cassis. Glaskanten fugtes og
>drejes rundt i sukker, så det ser iset ud.
>Velkomstbidder:Canape`s med andemousse, og Beluga caviar (hver
>for sig).
En Champagne er blot en mousserende hvidvin fra Champagnedistrektet i
Frankrig. Der findes andre mousserende hvidvine som er mindst lige så
gode, og endog bedre, især hvis vi kikker på forholdet mellem pris og
kvalitet.
--
Allan Stig Kiilerich Frederiksen
"When you try to change a mans paradigm, you must keep in mind that he
can hear you only through the filter of the paradigm he holds."
-Myron Tribus
| |
Thomas Peter Bitsch (28-11-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 28-11-05 17:00 |
|
ASKF <nospam@askf.dk> skrev:
>slet ANE8B ytrede sig i
><11324090790.53622611312402@dtext.n
>ews.tele.dk>
>med dette:
>
>>. skrev:
>>>Hej
>>>
>>>Har nogen en ide til en ny og
>>>anderledes velkomstdrink til brug ved
>>>nytårsaften, i selsskab med seriøse
>>>men også festglade mennesker. Gerne med
>>>spiritus, men ikke det alene.
>>>
>>>Desuden søges ideer til
>>>"velkomstbidder", der også skal være
>>>noget andet,
>>>end det vi plejer...
>>>
>>>Hilsen Anette
>>
>>Jeg vil foreslå Kirr - en rigtig
>>god tør Champagne (ikke
>>mousserende vin) tilsat Creme de
>>Cassis. Glaskanten fugtes og
>>drejes rundt i sukker, så det ser iset ud.
>>Velkomstbidder:Canape`s med
>>andemousse, og Beluga caviar (hver
>>for sig).
>
>En Champagne er blot en mousserende
>hvidvin fra Champagnedistrektet i
>Frankrig. Der findes andre
>mousserende hvidvine som er mindst lige så
>gode, og endog bedre, især hvis vi
>kikker på forholdet mellem pris og
>kvalitet.
>--
Champagne er Champagne, og kun når den "mousserende vin" kommer
fra Champagne distriktet må den kaldes sådan, og det borger for
en vis kvalitet. Man kan få mange gode mouserende vi, cava fra
Spanien, men man kan også få noget sødt rævepis til 29.95.
Derfor skriver jeg Champagne, så er vi da på et vist niveau.
--
Vits Breaks
| |
Bo Warming (19-11-2005)
| Kommentar Fra : Bo Warming |
Dato : 19-11-05 21:27 |
|
<.> wrote in message
news:437e4d92$0$8862$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej
>
> Har nogen en ide til en ny og anderledes velkomstdrink til brug ved
> nytårsaften, i selsskab med seriøse men også festglade mennesker.
> Gerne med spiritus, men ikke det alene.
>
> Desuden søges ideer til "velkomstbidder", der også skal være noget
> andet, end det vi plejer...
Kir går man aldrig galt af, og bruges fersken likør i stedet for
solbærlikøren så hedder det "en fjer" - men er ikke så flot.Men smager
bedre , syns jeg.
Højbro Vin nær Nørreport(Købmagergade) har en fin fransk brombærlikør
der kan tilsættes den tørre iskolde hvidvin(især chardonay)
Det er da lidt nyt - og flot
| |
Ukendt (19-11-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 19-11-05 21:39 |
|
<.> skrev i en meddelelse
news:437e4d92$0$8862$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej
>
> Har nogen en ide til en ny og anderledes velkomstdrink til brug ved
> nytårsaften, i selsskab med seriøse men også festglade mennesker. Gerne
> med spiritus, men ikke det alene.
>
> Desuden søges ideer til "velkomstbidder", der også skal være noget andet,
> end det vi plejer...
>
> Hilsen Anette
>tak for de gode forslag, men har I ikke andre forslag til
>snacks/velkomstbidder som kan forberedes i god tid?
Anette
| |
Max (19-11-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 19-11-05 22:08 |
|
Hej Anette
> >snacks/velkomstbidder som kan forberedes i god tid?
Lav kransekagekonfekt, det bliver kun bedre af at blive
frosset og server det med noget kirsebær øl til.
Mvh Max
| |
Padre (19-11-2005)
| Kommentar Fra : Padre |
Dato : 19-11-05 22:18 |
|
> Desuden søges ideer til "velkomstbidder", der også skal være noget andet,
> end det vi plejer...
Jeg har ikke prøvet at lave dem selv, men hos nogle venner fik vi engang
nogle meget lækre snacks, som var lavet ved at rulle en (eller flere)
plade(r) butterdej ud til ca, 1/3 tykkelse, skære den op i strimler, som var
måske 8 cm brede, sprede fintrevet ost udover sammen med basilikum og salt,
rulle dem sammen, skære dem i skiver og bage dem. Hun sagde at det var let
og hurtigt.
--
padre
| |
|
|