"Lisbeth Jacobsen" <lisbeth_jacobsenFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en
meddelelse news:43651092$0$12400$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Jeg skal have en flok teenagere/unge til Halloween middag og vil høre, om
> nogen har gode ideer til ækel mad?
>
> Jeg tænker selv på blodsuppe til forret (tomatsuppe .. ideer til fyld?)
> Måske serveret i et græskar?
>
Fyldet er selvfølgelig stykker af blodårerne (makaroni) - hvad ellers?
> Sort pasta med ugegylp (svampe i flødesovs) og graved babyinderlår (røget
> laks i stykker)
>
> Skal man ikke også have hvidløg til at holde vampyrer på afstand?
>
> Er der nogen, der har andre/bedre uhyggelige ideer? Alternativer eller
> bare til at supplere?
Du kan lave en marengsdej og sprøjte dem ud på bagepladen som spøgelser.
Eller kager i bageforme med glasur og pyntet som edderkopper - evt. med en
lakridsedderkop på.
Spøgelser til pynt kan nemt laves af en engangsvaskeklud eller en tot vat,
der krølles sammen til hoved - læg en hvid serviet over, snør en tråd rundt
om "halsen" og tegn spøgelsesansigt med en sort tusch.
Og så er der ellers masser af resultater, hvis du googler på
allehelgensaften
Hilsen Inger