/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
oksekøds-suppe
Fra : Kitti Egevang


Dato : 19-10-05 20:30

Hejsa.

Jeg ville gerne lave en god gang oksekøds-suppe.
Men hvilken slags kød bruger I til det??
Jeg har ikke kunne finde et stykke kød hvor der står specialt til suppe på.
Jeg forestillede mig at lave peberrodssovs til kødet, efter suppen.

Hilsen fra Kitti.



 
 
mcloud (19-10-2005)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 19-10-05 20:39

Hej Kitti
Du kan bruge næsten alt oksekød bortset fra hakket.
Bov-bryst -tværreb-kam-cuvette -culotte og kraftben .

--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk




Bo Warming (19-10-2005)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 19-10-05 22:43

"Kitti Egevang" <kittiSLET@DETTEmail4us.dk> wrote in message
news:80524$43569ebc$3e3d90fb$26422@news.arrownet.dk...
> Hejsa.
>
> Jeg ville gerne lave en god gang oksekøds-suppe.
> Men hvilken slags kød bruger I til det??
> Jeg har ikke kunne finde et stykke kød hvor der står specialt til
> suppe på.
> Jeg forestillede mig at lave peberrodssovs til kødet, efter suppen.

Haler sås altid i min barndoms slagterbutikker - lissom hjerte ,lever,
tunge, grisetær, indmad

Nu er det svært at finde, men Aldi har ofte en fremragende tysk
oksehalesuppe på dåse

Finder man oksehaler skal man vel mikrobølge eller koge grundigt og
ikke andet

Gulerødder er kosmetik



Frank Løkkegaard (20-10-2005)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 20-10-05 08:28

"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> on onsdag 19. oktober 2005 at 23:42 +0100
wrote:
>Gulerødder er kosmetik

Hvorfor dog det??

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste