|
| Kan man tilberede en cuvette som en roastb~ Fra : a.b.renner@gmx.de |
Dato : 17-10-05 08:32 |
|
Jeg så at en couvette i gryde skal have 2 timer.
Kan man ikke brune/koge den som en roastbeef ?
mvh
/Jens
| |
Frank Løkkegaard (17-10-2005)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 17-10-05 09:34 |
|
a.b.renner@gmx.de on mandag 17. oktober 2005 at 9:32 +0100 wrote:
>Kan man ikke brune/koge den som en roastbeef ?
Det kan man godt, men resultatet bliver ikke synderligt godt - kødets
struktur er anderledes og det er svært at bevare saften i kødet - det er i
hvert fald min erfaring, da jeg ville prøve den genvej.
Nu ville jeg nu slet ikke grydestege den, men derimod smide den i ovnen på
et leje af grove grønsager, hælde noget rødvin ved, lidt timian og lidt
salt og peber. Lade den stege i ca 1 1/2 time til en centertemperatur på
67-70 grader alt efter hvor gennemstegt den ønskes.
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
| |
Hanne (17-10-2005)
| Kommentar Fra : Hanne |
Dato : 17-10-05 12:14 |
|
Vi fik en cuvette i aftes, men ikke stegt i gryde. Den blev puttet i ovnen
og stegt fuldstændigt som en culotte. Blev taget ud da stegetermometret
viste 65°.
mvh
Hanne
| |
a.b.renner@gmx.de (18-10-2005)
| Kommentar Fra : a.b.renner@gmx.de |
Dato : 18-10-05 13:06 |
|
Hanne wrote:
> Vi fik en cuvette i aftes, men ikke stegt i gryde. Den blev puttet i ovnen
> og stegt fuldstændigt som en culotte. Blev taget ud da stegetermometret
> viste 65°.
>
> mvh
> Hanne
Ok, det virkede meget godt !
Hvordan bliver resten af stegen bedst til aftensmad dagen efter ?
mvh
/Jens
| |
Hanne (18-10-2005)
| Kommentar Fra : Hanne |
Dato : 18-10-05 14:44 |
|
Hvordan bliver resten af stegen bedst til aftensmad dagen efter ?
mvh
/Jens
Jah, personligt synes jeg, det kan være lidt svært at varme igen, uden at
det bliver tørt. Så ofte spiser vi det koldt på andendagen eller som i aftes
hvor jeg havde lunet det lidt i ovnen (dækket med alufolie).
mvh
Hanne
| |
a.b.renner@gmx.de (19-10-2005)
| Kommentar Fra : a.b.renner@gmx.de |
Dato : 19-10-05 05:55 |
|
Lige et sidste spørgsmål fra den ukyndige i stege:
Når stegen skal hvile, er det så vigtigt at pakke den helt ind i
sølvpapir, eller er det godt nok at lægge den på skærebrædtet og
så lægge sølvpapir over den og folde det omkring den således at der
ikke er noget under den ?
Tak for rådene.
mvh
/Jens
| |
Frank Løkkegaard (19-10-2005)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 19-10-05 15:28 |
|
a.b.renner@gmx.de on onsdag 19. oktober 2005 at 6:55 +0100 wrote:
>Når stegen skal hvile, er det så vigtigt at pakke den helt ind i
>sølvpapir, eller er det godt nok at lægge den på skærebrædtet og
>så lægge sølvpapir over den og folde det omkring den således at der
>ikke er noget under den ?
Lad være med at bruge sølvpapir, det får bare stegen til at stege videre -
varmen reflekters tilbage i kødet.
Jeg plejer lige at brede et stykke bagepapir ud over stegen og dække af
med et viskestykke i stedet.
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
| |
|
|