Smider en skive på panden i aften, så er det kun mig selv der kan få ondt i
maven
I har sikkert ret, det har nok bare være chokket over at finde ud hvordan
sådan noget lugter. Jeg prøver dog lige en skive i aften for at forsikre mig
om, at mine gæster ikke vil komme til at få noget dårligt kød.
vh
Henrik
"Henrik" <no@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4348dd60$0$171$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej,
> jeg har muligvis været en klovn med en brasiliansk oksefilet som jeg har
> købt og håber på lidt hjælp.
>
> Den er datomærket som følger:
>
> Opbevaring ved: holdbar til:
> 0 grader 01.12.05
> +2 grader 01.11.05
>
> Jeg tænkte ikke så meget over det og lagde den i bunden af køleskabet, da
> jeg skulle bruge den om en uge. 2 dage efter jeg havde købt den,
> besluttede jeg mig at dele den i 2 da der var mere end jeg skulle bruge
> ugen efter og lagde bagefter det i fryseren.
>
> Nu ved jeg ikke hvordan en oksefilet luger når man pakker den ud af posen,
> men da jeg tog den ud af posen syntes jeg det lugtede lidt æggeagtigt
> (hårdkogt æg). Fileten virkede ikke slimet eller noget, men lugtede bare
> anderledes i forhold til hakket oksekød!
>
> Tanken slår mig så om den er blevet dårlig af at ligge 2 døgn i bunden af
> mit køleskab eller om det ikke kan lade sig gøre? Jeg havde lagt en i en
> tomgrønsagsskuffe hvor jeg efterfølgende har målt temperaturen til ca. 7-8
> grader.
>
> Håber der er nogle som kan give mig et svar på om jeg skal droppe den. Jeg
> frygter selvfølgelig at have smidt penge ud af vinduet, men håber
> selvfølgelig ikke det kan lade sig gøre på 2 dage. Kunne selvfølgelig også
> den var dårlig fra starten?
>
> Håber på nogle svar
>
> vh
> Henrik
>
>