Tak for de mange fine svar. Vores søn har heller ingen problemer med de
stærke krydderier, da vi spiser alt her i huset, og det gør han også :)
Jeg
tænkte bare, at man jo bør tage lidt hensyn til de 20 børn der kommer
herhjem, vi kan jo ikke have, at de går hjem til deres forældre og brokker
sig over, at de ikke kunne lide maden fordi, den var for stærk, eller
fordi
der var noget i, de ikke kunne lide.
Jeg har prøvet at holde mig fra de stærke krydderier, og så bare gøre så
enkel som mulig, så håber vi det går :)
Mange tak skal i have
Lars Jensen
"Leo" <fupkonto@hotmail.dk> skrev i en meddelelse
news:43450ccb$0$1840$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Børnevenlig?
>
> Sørg for at tilsatte betanddele er hakkede - dvs. champignons,
> bladselleri,
> løg mm. køres lige en gang i blenderen, så de er findelt.
> Hold igen på krydderierne - og skal der ost i (en del bryder sig ikke om
> det) så vælg en mild ost, der ikke har nogen egen smag.
> Du kan evt. lave den hvide sovs og tilsætte et par bægre philadelfia
eller
> buko friskost - det giver den lidt kremede konsistens uden at smage
> igennem
> og trække tråde, som nogen børn ikke bryder sig om.
>
>
--
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 1107 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her:
www.spamfighter.dk