|
| Coulotte steg på 1840 gram Fra : Janner |
Dato : 04-10-05 17:20 |
| | |
jubija@yahoo.dk (04-10-2005)
| Kommentar Fra : jubija@yahoo.dk |
Dato : 04-10-05 18:08 |
|
On Tue, 4 Oct 2005 18:19:46 +0200, "Janner"
<askmejust@nospamnejtak.ja> wrote:
>Hvor længe skal den have ?? Regnet med bruen den i ovnen ved 225 grader i
>10-15 min og så stege videre i ca. ?? og til hvilken kerne temp. ? og hvor
>længe skal den vile ?
Kernetemperatur afhænger af, hvor grå eller rød, du vil have den.
Blodig: 52-55 C
Rosa: 55-60 C
Grå: 65-68 C
Hvis du bruner den ved 220 grader og skruer ned på 150 grader
bagefter, så skal den have i omegnen af en time, men brug et
stegetermometer. Hviletid ca. 20-30 minutter utildækket.
| |
Janner (05-10-2005)
| Kommentar Fra : Janner |
Dato : 05-10-05 10:13 |
|
>
>>Hvor længe skal den have ?? Regnet med bruen den i ovnen ved 225 grader i
>>10-15 min og så stege videre i ca. ?? og til hvilken kerne temp. ? og
>>hvor
>>længe skal den vile ?
>
> Kernetemperatur afhænger af, hvor grå eller rød, du vil have den.
>
> Blodig: 52-55 C
> Rosa: 55-60 C
> Grå: 65-68 C
>
> Hvis du bruner den ved 220 grader og skruer ned på 150 grader
> bagefter, så skal den have i omegnen af en time, men brug et
> stegetermometer. Hviletid ca. 20-30 minutter utildækket.
Takekr men vile utildækket ?? Så bliver den sgu da kold ??
/Jan
| |
|
|