Efter en tur igennem Århus nyere indkøbscenter - Bruuns Galleri - kom jeg
hjem med et tørret glas paghettimelange.
Ingr.: Hvidløgsstykker, stykker af rød pebner, oregano, basilikum, peber,
løg, timian.
Efter en smagsoplevelse mellem diverse dips, olier, vinegar - helt
forrygende - kunne jeg ikke komme hurtig nok hjem og prøve denne
spaghettimelange.
På Oil & Vinegars indlægsseddel - står der mange ting til brug af netop
dette krydderiblanding.
F.eks.
Passer perfekt til pastaretter. (brugsanvisning herpå)
Krydderurtesmør "
Wokretter "
Flütes i ovn "
Pizza olie "
Tomatsauce ala italien "
Eget forslag - til spread i sandwiches - rørt op med - hvad man ellers
bruger - og så det fyld /pålæg der smager lidt fad,.
f.eks. agurkesanwich - røget laks ogv.
Dette krydderglas indeholder en smagsoplevelse - ved hjælp af bl.
olivenolie, der er 110 g i glasset, og i opskrifterne bruger man forholdet 2
spskf. varmt vand - 1 spskf. jomfruolivenolie. Så der er til mange
kulinariske oplevelse
Websiden:
www.oilvinegar.com
mvh.
KMarker.