"Hvordan skal de spises??? Skal man sidde og skrælle hvidløgene
> inden man spiser dem?
Hej Inger.
I vores familie steger vi hele hvidløg og hele fed som en skøn og sanselig
kilde til smagsglæde. Når jeg steger en stor steg, sætter jeg de hele
(mange!) hvidløg ind sammen med stegen og efter en lille times tid er de
færdige - passer ofte sammen med okse/kalvestege. Og så starter festen.
(Det
er ligegyldigt om det er de hele løg eller bare de hele fed. Man tager et
fed op i hånden, og så SUGER/SUTTER man indholdet ud - gerne med et drys
salt. Så måske skal man ikke spise hele hvidløg sammen med nogen, som man
ikke ville spise stegeben sammen med, det ser jo lidt ukultiveret ud, når
man sidder der og smasker...... Jeg bruger de kolde rester, som en
smøredressing til sandwiches - det er nemt nok at få det ud af skallen,
man
skal bare trykke i den ene ende, eventuelt efter at ha' klippet toppen af
feddene af. Og til ovnbagte grøntsager, som er en ofteret her i huset, er
der altid hele hvidløgsfed blandet ind i billedet, med eller uden skal. Du
kan overhælde dem med olivenolie eller smør, men de bager fint selv.
Og så kan vi jo altid tage en snak om hvidløg og kvalitet, personligt går
jeg langt udenom de kinesiske..........
Venlig hilsen Margrete
--
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 549 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her:
www.spamfighter.dk