/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Filtrering af afkog (Bearnaiseessens)?
Fra : Emil


Dato : 19-09-05 22:58

Hej

Nu, da jeg har høstet efterårets persille, fransk esdragon, dild,
løg, løvstikke o.s.v., har jeg kogt mig en dejlig
bearnaiseessens.

Normalt brugte jeg en teske asbestfibre i et kaffeilter, som
således hurtigt gav en klar essens.
Nu kan jeg ikke købe asbestfibre længere, og kaffefiltre,
vatpropper i tragte o.s.v. stopper hurtigt til, og er i praksis
ubrugelige.

Hvad bruger I, som er anvendeligt?


m.v.h. Emil

 
 
Leo (20-09-2005)
Kommentar
Fra : Leo


Dato : 20-09-05 06:04

HEj
Vi plejer at bruge et par engangsvaskeklude - skumgummitypen - i en si.
Jeg ved ikke, hvor megen varme de tåler - vi har aldrig siet noget, der har
været bulderkogende.

MVH Leo



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste