/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Smelte meget chokolade hvordan ?
Fra : Ukendt


Dato : 19-09-05 07:15

Hejsa Alle

Først tak for ideer til bolle opskrifter og resturent i kbh

Nå men skal lave noget med nogle frugt stykker i chokolade, men det plejer
at volde problemer at smelte chokolade i mængder, hvordan gør i andre for at
chokoladen ikke brænder på eller kun smelter halvt ?

Gode ideer modtages med kyshånd..

Mvh
Morten



 
 
Max (19-09-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 19-09-05 07:26

Hej Juel

> at volde problemer at smelte chokolade i mængder, hvordan gør i andre for
at
> chokoladen ikke brænder på eller kun smelter halvt ?

De fleste vil nok sige vandbad, men jeg bruger altså en kobber gryde
direkte på kogepladen, og så på laveste blus, det tager lidt tid, men
det virker og et par kilo chokolade er inetet problem.

Mvh Max



Ukendt (19-09-2005)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 19-09-05 07:44

> De fleste vil nok sige vandbad, men jeg bruger altså en kobber gryde
> direkte på kogepladen, og så på laveste blus, det tager lidt tid, men
> det virker og et par kilo chokolade er inetet problem.

hvorfor kobber ??

mvh
Morten



Max (19-09-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 19-09-05 07:55

Hej Morten

> hvorfor kobber ??

Ingen anden grund end at den gryde jeg tilfældigvis bruger til
opgaven er en kobbergryde, en tykbundet udgave.

Mvh Max



Ukendt (19-09-2005)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 19-09-05 07:56

> > hvorfor kobber ??
>
> Ingen anden grund end at den gryde jeg tilfældigvis bruger til
> opgaven er en kobbergryde, en tykbundet udgave.

hehe Max ok, troede den måske var specielt god til det

Mvh
Morten



Max (19-09-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 19-09-05 08:00

Hej Morten

> hehe Max ok, troede den måske var specielt god til det

Den er også god til det, det er nærmere bestemt en stor
kasserolle med dejlige runde former så gummiskraberen
kan få fat på det hele nede i den. Den er af et dansk fabrikat,
lavet nede ved Kolding tror jeg, men desværre kan man ikke
få gryder fra dem mere.

Mvh Max



Lars Pedersen (19-09-2005)
Kommentar
Fra : Lars Pedersen


Dato : 19-09-05 08:38

"Juel" <xsnabelastarchild.dk> wrote:

> Nå men skal lave noget med nogle frugt stykker i chokolade, men det plejer
> at volde problemer at smelte chokolade i mængder, hvordan gør i andre for
> at chokoladen ikke brænder på eller kun smelter halvt ?
>
> Gode ideer modtages med kyshånd..

Mikrobølgeovnen, eventuelt af flere omgange.

Ukendt (19-09-2005)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 19-09-05 08:43

> Mikrobølgeovnen, eventuelt af flere omgange.

Er alm varmluft ovn så ikke bedre ?

Mvh
Morten



Kim Schulz (19-09-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 19-09-05 10:03

On Mon, 19 Sep 2005 09:42:58 +0200
"Juel" <xsnabelastarchild.dk> wrote:

> > Mikrobølgeovnen, eventuelt af flere omgange.
>
> Er alm varmluft ovn så ikke bedre ?




mikrobølgeovn virker i hvert fald rigtigt godt. jeg har smeltet 1kg
chokoloade på den måde (på en gang altså) og det blev bare perfekt.

Kim Schulz (19-09-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 19-09-05 10:51

On Mon, 19 Sep 2005 11:07:29 +0200
"Juel" <xsnabelastarchild.dk> wrote:

> mikrobølgeovn virker i hvert fald rigtigt godt. jeg har smeltet 1kg
> chokoloade på den måde (på en gang altså) og det blev bare perfekt.
>
> Ok, må jeg prøve så.. ved fuld power eller bare sådan medium ?

jeg mener jeg satte den på 80% som i mit tilfælde vist nok er 800W

Kim Schulz (19-09-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 19-09-05 11:21

On Mon, 19 Sep 2005 12:03:47 +0200
"Juel" <xsnabelastarchild.dk> wrote:

> >> Ok, må jeg prøve så.. ved fuld power eller bare sådan medium ?
>
> >jeg mener jeg satte den på 80% som i mit tilfælde vist nok er 800W
>
> Oki takker, det prøver jeg, hvad der det bedste chokolade at smelte ?
>
> Mvh
> Morten
>
>

kommer an på til hvad - altså om den skal stivne igen eller ej.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste