/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Baileys Creme Brulee
Fra : Soren.Kongstad@gmail~


Dato : 16-09-05 13:18

For en uges tid siden havde bladet "med rundt2 som Post Danmark omdeler
sammen med de andre reklamer en opskrift af Heiberg med "Creme Brulee
Baileys".

Vi har fået smidt opskriften væk!

Er der nogen der ligger inde med den, eller kender en opskrift på
Creme Brulee med Baileys?

Så vidt jeg husker var det med
5 dl piske
5 dl sødmælk
2 dl Baileys
12 æggeblommer
husblas
og ?

/Søren


 
 
Max (16-09-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 16-09-05 18:45

Hej Søren

>Er der nogen der ligger inde med den, eller kender en opskrift på
>Creme Brulee med Baileys?

Puha, har lige rodet reklamebunken igennem, tilbage til uge 31,
et større arbejde, men jeg fandt da opskriften og fik da ryddet
lidt ud.

Til 8 personer

5 dl sødmælk
5 dl piskefløde
1 stang god vanille
2 æg
11 pasteuriserede æggeblommer
150 g sukker
6 blade husblas
3 dl Bailys
Rørsukker eller sukker til karameliseringen.

Hvis din mailadresse dur, ja så kan jeg da sende dig et scan af artiklen.

Mvh Max



Erik (17-09-2005)
Kommentar
Fra : Erik


Dato : 17-09-05 09:53

Hej Max.

Jeg vil meget gerne have et scan Måske du kan ligge den op i
dk.binaer?

På forhånd tak
Erik
"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:432b03cc$0$84038$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej Søren
>
>>Er der nogen der ligger inde med den, eller kender en opskrift på
>>Creme Brulee med Baileys?
>
> Puha, har lige rodet reklamebunken igennem, tilbage til uge 31,
> et større arbejde, men jeg fandt da opskriften og fik da ryddet
> lidt ud.
>
> Til 8 personer
>
> 5 dl sødmælk
> 5 dl piskefløde
> 1 stang god vanille
> 2 æg
> 11 pasteuriserede æggeblommer
> 150 g sukker
> 6 blade husblas
> 3 dl Bailys
> Rørsukker eller sukker til karameliseringen.
>
> Hvis din mailadresse dur, ja så kan jeg da sende dig et scan af
artiklen.
>
> Mvh Max
>
>




Max (17-09-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 17-09-05 20:33

Hej Erik

> Jeg vil meget gerne have et scan

Har sendt dig et scan, jeg gider ikke Binaer grupper.

Mvh Max



Erik (18-09-2005)
Kommentar
Fra : Erik


Dato : 18-09-05 21:38


> Hej Erik
>
>> Jeg vil meget gerne have et scan
>
> Har sendt dig et scan, jeg gider ikke Binaer grupper.
>
> Mvh Max

Hej Max

Mange tak

/Erik



Søren Kongstad (18-09-2005)
Kommentar
Fra : Søren Kongstad


Dato : 18-09-05 15:15

Max wrote:
> Puha, har lige rodet reklamebunken igennem, tilbage til uge 31,
> et større arbejde, men jeg fandt da opskriften og fik da ryddet
> lidt ud.
>

Tusind tak for indsatsen.

Anledningen var at vi er ved at være færdige med vores nyes køkken, og
igår kom vores mødre for at hjælpe os med at rydde lejligheden.
Kombinationen af klidt plads med byggematerialer kasser etc har betydet
at alle vores rum var fyldt op med gamle køkkenskabe, papkasser, spande
med maling, kasser med værktøøj etc, og der lå et 1 cm lag støv i hele
hytten.

Som tak for hjælpen lavede vi at godt måltid til mødrene, og huskede så
den angivne opskrift.

Vi fandt opskriften under oprydningen, og den nåede at blive klar.

Det smager lækkert - men jeg tror jeg næste gang vil prøve en opskrift
hvor cremen bages i vandbad. For at få det rigtige knæk mewd sukkeret
skal der en del varme til at smelte det, og det smelter de første par cm
creme når det kun er jævnet med husblassen!

/Søren

Max (18-09-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 18-09-05 15:39

Hej Søren

> skal der en del varme til at smelte det, og det smelter de første par cm
> creme når det kun er jævnet med husblassen!

Har du en gasbrænder til at karamelisere sukkeret med, eller
gør du det i ovnen ?

Mvh Max



Soren.Kongstad@gmail~ (19-09-2005)
Kommentar
Fra : Soren.Kongstad@gmail~


Dato : 19-09-05 10:45

Gasbrænder.

Hvis jeg bruger et tyndt lag sukker kan jeg karamelisere uden at den
smelter nævneværdigt, men så får overfladen ikke det rigtige knæk,
hvis jeg bruger et tykkere lag sukker skal brænderen arbejde lidt
længere for at få smeltet alt sukkeret.

til at starte med brugte vi rørsukker, men det har for store korn, så
det tager alt for lang tid, så nu bruger vi helt normal stødt melis.

for resten så siger opskriften at der er 8 portioner - vi fik 12
portioner ud af det - vi brugte nogle små skåle fra tiger, hvor vi
kun havde 8, og nogle større til de sidste 4.

Selv om det er en lækker creme, så vil jeg ikke anbefale
portionsstørrelser på over en dl som opskriften lækker op til - man
kan godt ramme kvalmegrænsen.

/Søren


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste