<jubija@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:f447g11g4f8iri4kmh04ap2tqal30vju87@4ax.com...
> On Wed, 17 Aug 2005 20:22:43 +0200, fint <_@_.ok> wrote:
>
>>Hej
>>
>>Jeg har en ordentlig krabat af en sandart liggende i fryseren, og nu får
>>vi gæster i weekenden så nu skal den op ( den fylder iøvrigt for meget -
>>er nødt til at ligge diagonalt for at være der...) Havde tænkt mig at
>>bruge grillen - tilsætte aromatræ eller røgesmuld i staniol - Hvad er
>>bedst?? Men mit store problem er hvor lang tid skal den have? Kan jeg
>>bruge stege termometer og hvad skal den så vise???
>>Håber nogen kan hjælpe
>>
> det kan Google:
>
http://www.google.dk/search?hl=da&q=sandart+r%C3%B8gning&btnG=Google-s%C3%B8gning&meta=
>
> første link:
>
http://home18.inet.tele.dk/kalle/Varmroegning/roegning-af-sandart.htm
fint link, især hvis man har en rygeovn
en ørrede på 3 - 4 kg filetere jeg, lægger den på noget oliesmurt staniol,
og giver den omkring en ½ time
jeg tager også noget røgtræ, pakker det dog ikke ind, men smider det i vand
en 2 - 3 timer før det skal bruges, og lægger det bare ned på kullende
når der er låg på, og de er våde, så går der ikke ild i dem, ryger kun.
Steen