|
| andesteg i grill Fra : H.M. |
Dato : 09-08-05 21:14 |
|
Hej
jeg kunne godt tænke mig at prøve at grille en lille and i min kuglegrill,
hvordan gør jeg og hvor lang tid skal den have?
Hanne
| |
jubija@yahoo.dk (09-08-2005)
| Kommentar Fra : jubija@yahoo.dk |
Dato : 09-08-05 23:53 |
|
On Tue, 9 Aug 2005 22:14:10 +0200, "H.M." <hamaFJERNES@hongnet.dk>
wrote:
>Hej
>jeg kunne godt tænke mig at prøve at grille en lille and i min kuglegrill,
>hvordan gør jeg og hvor lang tid skal den have?
>Hanne
>
Grillen skal stå i læ, kullene skal afgive inddirekte varme og fuglen,
der skal ligge på ryggen, skal have cirka 20-30 min pr. pund.
Mht tiden så bør du dog supplere med samme metode som når du steger
fugle i ovn - der skal løbe klar saft ud, når du stikker en kødnål ind
til lårknoglen.
Hvis du snitter lidt i skindet, inden du smider dyret på grillen,
bliver skindet mere sprødt. Snit lidt på brystet og også gerne under
vingerne så fedtet lettere kan løbe fra (ned i en bakke, ellers går
der ild i dyret).
PS: Regn ikke med stor succes første gang, så hvis det er gæstemad
skal du måske øve dig på en kylling først......
| |
Helmut (10-08-2005)
| Kommentar Fra : Helmut |
Dato : 10-08-05 08:10 |
|
<jubija@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:iecif1le2tlf971bv9qke45g2inrqusa4o@4ax.com...
> On Tue, 9 Aug 2005 22:14:10 +0200, "H.M." <hamaFJERNES@hongnet.dk>
> wrote:
> PS: Regn ikke med stor succes første gang, så hvis det er gæstemad
> skal du måske øve dig på en kylling først......
Hej
Det behøves ikke blive en fiasko, vores første and i weberen var da en STOR
succes, men lav endelige noget kylling først, for en Weber-kylling om dagen
holder dokteren fra døren !!,,,,, hmmm det er vist ikke sådan ordsproget er
, men lav endelige anden i grillen, for nuj den bliver god.
Hilsen Bo
"hvis komfur føler sig lidt snydt efter at han fik Weber med wok og
stegeplade til "
| |
H.M. (10-08-2005)
| Kommentar Fra : H.M. |
Dato : 10-08-05 10:44 |
|
> > PS: Regn ikke med stor succes første gang, så hvis det er gæstemad
> > skal du måske øve dig på en kylling først......
>
> Hej
>
> Det behøves ikke blive en fiasko, vores første and i weberen var da en
STOR
> succes, men lav endelige noget kylling først, for en Weber-kylling om
dagen
> holder dokteren fra døren !!,,,,, hmmm det er vist ikke sådan ordsproget
er
> , men lav endelige anden i grillen, for nuj den bliver god.
>
Hej begge to
har skrevet forklaringen ud så den vil jeg følge.
Jeg har lavet kylling 3 gange og det gik fint, og dette med anden var kun
for at forsøge selv inden jeg prøvede med gæster.
så endnu engang tak for hjælpen
Hanne
| |
|
|