|
| Blindet smagspanel ka ikke afgøre om hals~ Fra : Bo Warming |
Dato : 27-07-05 13:46 |
|
Blindet smagspanel ka ikke afgøre om halskød
Giv det bedst tænkelige smagspanel og de mest opreklamerede kokke bind for
øjnene - men så går gassen af journalist-nyheden. Så får vi folkeoplysning
i stedet for overtro og snobberi. Med de normalt tillavede, gennemstegte
madretter vil ingen kunne smage om halskød eller brystkød.
Min kones kattes mad er ofte så god, at jeg stjæler fra skålen - der er ikke
noget "affaldskød" ved, at ødsle og anti-naturvidenskabelige rutiner gjorde
halskød til hundemad..
Bo Warming cand.scient. kemigymnasielærer, Bjelkes Alle 46, 2200 N, 35861000
| |
Jørn Ibsen (29-07-2005)
| Kommentar Fra : Jørn Ibsen |
Dato : 29-07-05 21:36 |
|
Bo Warming <bwng@bwng.dk> skrev:
<snip>
>Min kones kattes mad er ofte så god,
>at jeg stjæler fra skålen
<snip>
>
>Bo Warming cand.scient.
>kemigymnasielærer, Bjelkes Alle 46,
>2200 N, 35861000
Mine fordomme mod gymnasielærere blev atter bekræftet.
| |
Aksel.pe (30-07-2005)
| Kommentar Fra : Aksel.pe |
Dato : 30-07-05 13:40 |
|
Jørn Ibsen (slet 2WWJL) wrote:
> Mine fordomme mod gymnasielærere blev atter bekræftet.
Dette er sikkert "off topic", men jeg synes, at man ofte er for slem mod
Bo Warming. OK, han har utraditionelle synspunkter - men er det
ensbetydende med, at han har uret?
Mediernes og menigmands kritik af f.eks. "halskødet" tror jeg han har
ret i skyldes "overtro og snobberi" - samt uden tvivl en hel del
uvidenhed. Men folk har nu engang forskellige opfattelser af, hvad man
synes er "ulækkert" = "uspiseligt", og det bliver man nødt til at
acceptere.
Nutidens danskere er meget forkælede og vante til, at der - delvist
inspireret af modekokke - stilles store krav til "kvaliteten" og
distribuerings- og serveringsmåden af fødevarer, selvom langt de fleste
ikke har baggrund for at foretage en sådan vurdering. Fødevarer, der kan
bruges d. 25., skal kasseres d. 26. - hvabehar!! Når vi har købt et pænt
stykke vakuumpakket kød - ofte umiddelbart før udløbsdatoen og derfor
til nedsat pris - lader vi det ofte ligge endnu en ugestid eller mere i
køleskabet - for at det skal blive endnu mere mørt.
Jeg er sikker på, at Bo Warming på nogle punkter ved langt mere end vi,
og så til gengæld er vi jo sikre på, at der er mange punkter, hvor vi er
meget, meget klogere!
Jeg må indrømme, at jeg sommetider stødes lidt ved hans udtryksformer,
men på den anden side er det forfriskende at høre utraditionelle
synspunkter i en utraditionel servering.
Hvor ville det være kedeligt, om vi alle var ens.
Venlig hilsen
Aksel
| |
Jørgen Hess (30-07-2005)
| Kommentar Fra : Jørgen Hess |
Dato : 30-07-05 17:26 |
|
" Aksel.pe" <" Aksel.pe"@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:c131c$42eb7516$3e3d87b7$26729@news.arrownet.dk...
> Jørn Ibsen (slet 2WWJL) wrote:
>
>
>> Mine fordomme mod gymnasielærere blev atter bekræftet.
>
>
> Dette er sikkert "off topic", men jeg synes, at man ofte er for slem mod
> Bo Warming. OK, han har utraditionelle synspunkter - men er det
> ensbetydende med, at han har uret?
> Mediernes og menigmands kritik af f.eks. "halskødet" tror jeg han har ret
> i skyldes "overtro og snobberi" - samt uden tvivl en hel del uvidenhed.
> Men folk har nu engang forskellige opfattelser af, hvad man synes er
> "ulækkert" = "uspiseligt", og det bliver man nødt til at acceptere.
> Nutidens danskere er meget forkælede og vante til, at der - delvist
> inspireret af modekokke - stilles store krav til "kvaliteten" og
> distribuerings- og serveringsmåden af fødevarer, selvom langt de fleste
> ikke har baggrund for at foretage en sådan vurdering. Fødevarer, der kan
> bruges d. 25., skal kasseres d. 26. - hvabehar!! Når vi har købt et pænt
> stykke vakuumpakket kød - ofte umiddelbart før udløbsdatoen og derfor til
> nedsat pris - lader vi det ofte ligge endnu en ugestid eller mere i
> køleskabet - for at det skal blive endnu mere mørt.
> Jeg er sikker på, at Bo Warming på nogle punkter ved langt mere end vi, og
> så til gengæld er vi jo sikre på, at der er mange punkter, hvor vi er
> meget, meget klogere!
> Jeg må indrømme, at jeg sommetider stødes lidt ved hans udtryksformer, men
> på den anden side er det forfriskende at høre utraditionelle synspunkter i
> en utraditionel servering.
> Hvor ville det være kedeligt, om vi alle var ens.
> Venlig hilsen
> Aksel
>
Jamen, hvis han dog bare ville lade være med at udstille national
socialistiske tanker, fornægtelse af jødeforfølgelse (Hvilket rent faktisk
er ulovligt i hans elskede Tyskland) så kunne vi vel godt leve med at han
altid har ret, undtagen hvis vi giver ham ret, så anfægter han også det..
mvh
Jørgen
| |
Jørn Ibsen (01-08-2005)
| Kommentar Fra : Jørn Ibsen |
Dato : 01-08-05 00:00 |
|
Aksel.pe <" Aksel.pe"@hotmail.com> skrev:
>Mediernes og menigmands kritik af
>f.eks. "halskødet" tror jeg han har
>ret i skyldes "overtro og snobberi"
>- samt uden tvivl en hel del
>uvidenhed. Men folk har nu engang
>forskellige opfattelser af, hvad man
>synes er "ulækkert" = "uspiseligt",
>og det bliver man nødt til at
>acceptere.
>Nutidens danskere er meget forkælede
>og vante til, at der - delvist
>inspireret af modekokke - stilles
>store krav til "kvaliteten" og
>distribuerings- og serveringsmåden
>af fødevarer, selvom langt de fleste
>ikke har baggrund for at foretage en
>sådan vurdering. Fødevarer, der kan
>bruges d. 25., skal kasseres d. 26.
>- hvabehar!! Når vi har købt et pænt
>stykke vakuumpakket kød - ofte
>umiddelbart før udløbsdatoen og derfor
>til nedsat pris - lader vi det ofte
>ligge endnu en ugestid eller mere i
>køleskabet - for at det skal blive
>endnu mere mørt.
Hvor mange af hans indlæg har du læst? Manden beretter jævnligt
om, hvorledes han tilbereder og indtager kød, der er mider i. Og
kalder os andre for hysteriske, hvis vi udtrykker mishag derved.
Han er blot en ildelugtende provokatør, som tilsyneladende har
ekstremt høje tanker om sig selv.
Vh. JIB
| |
|
|