"Pia Lihme Petersen" <PiaFJERN@lihme.com> skrev i en meddelelse
news:42e28f1d$0$54228$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Under oprydning af et køkkenskab, har jeg opdaget en tidslomme !! Tingene
> bliver simpelthen hurtigt for gamle derinde ... **grin**
>
> Ej, jeg har fundet bla. Maizena tærte- og pizza dejblandinger, Knorr
> færdigretter (fx Chickel Curry krydderiblandinger), noget kagecreme og
> nogle Knorr supper (fx aspargessuppe og tomatsuppe) .... Alt har en
> holdbarhed som hedder begyndelsen af 2005 (januar - marts) ... Bør jeg
> kyle det hele ud, eller er denne slags "konserves" stort set evigt
> holdbart ????
>
> På forhånd tak for svar
>
> Mvh Pia
>
Nu kan jeg jo kun tale ud fra hvad jeg selv ville gøre. Umiddelbart ville
jeg ikke have de store skrupler, da det jo er tørvarer og derfor ikke bliver
"dårligt" i den forstand. Dog kan smagen have ændret sig lidt og hvad
bageblandingerne angår, kan hæveevnen være forringet.
Nu er der jo en regel om at ALLE madvarer skal have en holdbarhedsdato -
selvom det kan holde sig i ekstrem lang tid.
Jeg har præsteret at spise spaghetti (tørvare) som var overskredet med over
et år.....
Men vent lige og hør om der er andre her i gruppen som ved noget mere
specifikt.
/ellisa