|
| Kan man lægge en lagkage sammen dagen før? Fra : Carina |
Dato : 22-07-05 16:00 |
|
Hej
Kan man lægge en lagkage sammen dagen før, uden den bliver svampet?
Jeg forestiller mig: Bund, kagecreme, jordbær, bund, kagecreme, banan, bund
og så flødeskum.
Banan og flødeskum venter jeg med til lige før servering, men vil resten
være ok at lave i dag, fremfor i morgen formiddag??
VH
Carina
| |
Kim Schulz (22-07-2005)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 22-07-05 16:32 |
|
On Fri, 22 Jul 2005 16:59:45 +0200
"Carina" <nospam@nospam.invalid> wrote:
> Hej
>
> Kan man lægge en lagkage sammen dagen før, uden den bliver svampet?
> Jeg forestiller mig: Bund, kagecreme, jordbær, bund, kagecreme,
> banan, bund og så flødeskum.
>
> Banan og flødeskum venter jeg med til lige før servering, men vil
> resten være ok at lave i dag, fremfor i morgen formiddag??
I min familie er det nærmest en synd hvis man ikke laver lagkagen
minimum aftenen før. Sådan en lagkage der hvor smagen har nået at sætte
sig er altså langt bedre end en som lige er blevet klasket sammen 2 min
inden. Den udevendige pynt (flødeskum eller whatever) bliver puttet på
umiddelbart før servering så denne ser flot og frisk ud
--
Kim Schulz | Fundanemt Content Management system:
Geek by nature | http://www.fundanemt.com
schulz.dk | http://www.fundausers.org
| |
Klaus Alexander Seis~ (22-07-2005)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 22-07-05 17:48 |
|
Kim Schulz skrev:
> I min familie er det nærmest en synd hvis man ikke laver
> lagkagen minimum aftenen før.
Enig. Lagkager skal laves dagen i forvejen, og blot pyntes på
selve dagen.
Mvh,
--
Klaus Alexander Seistrup
Magnetic Ink, Copenhagen, Denmark
http://magnetic-ink.dk/
| |
Max (22-07-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 22-07-05 18:00 |
|
Hej Carina
> Kan man lægge en lagkage sammen dagen før, uden den bliver svampet?
Det skal de da for at blive ordentlige.
Mvh Max
| |
Carina (22-07-2005)
| Kommentar Fra : Carina |
Dato : 22-07-05 18:07 |
|
"Max"
>
>> Kan man lægge en lagkage sammen dagen før, uden den bliver svampet?
>
> Det skal de da for at blive ordentlige.
Også når det er med banan? Bliver det ikke brunt?
VH
Carina
>
> Mvh Max
>
>
| |
Ukendt (22-07-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 22-07-05 18:57 |
|
"Carina" <nospam@nospam.invalid> skrev i en meddelelse
news:42e127a3$0$172$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Max"
> >
> >> Kan man lægge en lagkage sammen dagen før, uden den bliver svampet?
> >
> > Det skal de da for at blive ordentlige.
>
> Også når det er med banan? Bliver det ikke brunt?
>
Giv bananskiverne lidt appelsinjuice eller appelsinsaft, så holder de fint
farven. Citron kan også bruges, men det smager ikke så godt i en lagkage ;)
Tina
| |
Jørgen Hess (22-07-2005)
| Kommentar Fra : Jørgen Hess |
Dato : 22-07-05 21:04 |
|
"Tina F." <wunjo(a)webspeed.dk> skrev i en meddelelse
news:42e13376$0$26298$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "Carina" <nospam@nospam.invalid> skrev i en meddelelse
> news:42e127a3$0$172$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>>
>> "Max"
>> >
>> >> Kan man lægge en lagkage sammen dagen før, uden den bliver svampet?
>> >
>> > Det skal de da for at blive ordentlige.
>>
>> Også når det er med banan? Bliver det ikke brunt?
>>
>
> Giv bananskiverne lidt appelsinjuice eller appelsinsaft, så holder de fint
> farven. Citron kan også bruges, men det smager ikke så godt i en lagkage
> ;)
>
> Tina
>
>
Desuden bliver bananskiver noget beskyttet mod iltning og dermed brunfavning
når den ligger i cremen.
Jeg kender udmærket til bananmad på rugbrød i madpakken der havde ligget i
skoletasken fra om morgenen - føj; men denne smag, farve og konsistens
udvikler sig ikke i lagkagen.
mvh
Jørgen
| |
Jesper Haaber Gyllin~ (24-07-2005)
| Kommentar Fra : Jesper Haaber Gyllin~ |
Dato : 24-07-05 17:51 |
|
Carina <nospam@nospam.invalid> wrote:
> Hej
>
> Kan man lægge en lagkage sammen dagen før, uden den bliver svampet?
> Jeg forestiller mig: Bund, kagecreme, jordbær, bund, kagecreme, banan, bund
> og så flødeskum.
>
> Banan og flødeskum venter jeg med til lige før servering, men vil resten
> være ok at lave i dag, fremfor i morgen formiddag??
Den skal jo være svampet ellers smager den jo ikke af en skid.
Lav lagkagen dagen før med de ingredienser du synes er gode. Stænk den
med lidt spiritus, som passer til resten. I køleskabet med den.
Pisk en lækker flødeskum lige inden den serveres og du bliver rost til
skyerne.
--
med venlig hilsen
Jesper Haaber Gylling
http://www.gylling.net/
AIM/iChat: macnerd1965
| |
|
|