On Thu, 21 Jul 2005 19:26:03 +0200
"Morten S Hansen" <undertegnede@SLETmail.dk> wrote:
>
> "T.K" <t@fritid.tele.dk> skrev i en meddelelse
> news:42dfc158$0$64220$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> > Vi er blevet foræret et fondue sæt. Har godt nok tidligere været
> > ejer af sådan et "instrument", og fik lavet os noget god mad. Jeg
> > mindes bare vi havde gevaldige problemer med, at gryden blev
> > forfærdelig sodet. Den var faktisk så besværlig at rengøre, at
> > gemalen smed den i containeren. Hvilket
> > "brændstof" bør man anvende for at mindske risikoen for at også
> > denne fondue
> > ender i containeren?
>
> Plejer altid at bruge husholdningssprit med en lille smule vand i.
Jeg tror min gamle spejderhåndbog siger ca 4 gange sprit til en gang
vand for at få mindst muligt sod. Tricket bruges nemlig også i kogesæt
som f.eks. Tragia
--
Kim Schulz | Fundanemt Content Management system:
Geek by nature |
http://www.fundanemt.com
schulz.dk |
http://www.fundausers.org